Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. április 23., péntek

Négy focistával feküdt le a kiskorú prosti

A Bors cikke

Nyilvánosságra került annak a prostituáltnak a rendőrségi vallomása, akivel feltehetően Franck Ribéry is érintkezett. A kapcsolat kezdetekor még kiskorú Zahia Dehar azt mondja: szerette a focistákat.


Franck Ribéryt láthatóan megviselte a napokban kirobbant szexbotrány, nem véletlen, hogy a Lyon elleni BL-meccsen kiállították. A 27 éves francia futballista nyaka körül azért szorul a hurok, mert a marokkói származású prostituált, akivel tavaly óta rendszeresen találkozott, kapcsolatuk kezdetekor még nem volt 18 esztendős. A fiatalkorúval létesített szexuális kapcsolat Franciaországban viszont büntetendő, akár három év börtönbüntetést is kaphat érte.

– Ez az eset nem érinti az ügyfelemet – tagad továbbra is Sophie Bottai, Ribéry ügyvédje, bár annyit azért hozzátesz: – És a legrosszabb esetben is a magánügye, vagyis csak rá tartozik. Andre Dando bíró még nem döntötte el, hogy eljárást indít-e Ribéry ellen. Azért is halogatja a döntést, mert a most 18 éves Zahia Dehar azt állítja, kapcsolatuk kezdetekor nem tájékoztatta Ribéryt, hogy még nem nagykorú.

– Mind a négy fiúval együtt aludtam – mondta a rendőrségnek a lány –, de nem mondtam igazat nekik a koromat illetően. Valamennyiüket szerettem, a legnagyobb tisztelettel bántak velem, hagyják őket békén. Elkényeztettek, gondoskodtak rólam, ők voltak az én lovagjaim.



Négy focistával feküdt le a kiskorú prosti
Zahia Dehar kisasszony valóságos labdarúgó-specialista és Ribéry is élvezte a szolgáltatásait
Fotó: Reuters




A lány, aki tavaly tavasszal kezdte „pályafutását”, minden bizonnyal igazat mond a focisták nagyvonalúságával kapcsolatban, bár Sidney Govou – aki Karim Benzema és Hatem Ben Arfa mellett szintén érintett az ügyben – azt mondta: meglepődött, amikor a lány pénzt kért a szexért. A lány vallomását viszont alátámasztja, hogy a labdarúgók bizonyítottan többször fizették repülőjegyét és szállását, többek között Dubaiba is elvitték, de Ribéry egyenesen Münchenbe is elhívta.

Ám az némileg ellentmond a lány vallomásának, hogy Ribéryvel együtt ünnepelte 18. születésnapját idén február 28-án, az eseményen közös fotó is készült róluk, de ez a kép egyelőre nem került nyilvánosságra.

A múlt héten, a párizsi Café Zamanban tartott razzia után borult ki a bili. Ezt követően kiderült, hogy a marokkói származású Dehar 600 ezer forintnyi összeget kapott egy éjszakáért, havonta körülbelül 6 millió forintot keresett „munkájával”, az eset pedig valószínűleg tovább növeli hírnevét. Ribérynek viszont akár a karrierje is rámehet a botrányra, bár felesége, a muzulmán Wahiba – akiért áttért a muzulmán hitre ő is, és két kislányt nevelnek – egyelőre kitart mellette.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése