Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2011. január 9., vasárnap

Nyíltan iszlámellenes szervezet alakult hazánkban

Farkas Marcell, a "nacionalista"
FRISSÍTÉS! Az SIOE Hungary blogja már csak a meghívottak számára elérhető.

Az európai színtéren már évek óta aktív rasszista szervezet, a SIOE (Állítsuk meg Európa iszlamizációját) felütötte fejét Magyarországon is - írja a Kuruc.infó. Arra persze továbbra sincs egyenes válaszuk, hogy a muszlimok növekvő számán túl mi is az iszlamizáció.

Érdekes adalék, hogy a magyar fiókszervezet jelképe finoman szólva is egy bizarr egyveleg: trianoni határok+sárga csillag!

Az iszlámellenes csoportocska, melyet Farkas Marcell vezet, hivatalosan január elsején alakult, azóta erőteljes internetes kampányt folytat.

Ha valaki arra lenne kíváncsi, hogy Farkas miképpen vélekedik a vallásokról, akkor ímé önvallomása:

Vallás? Ugyan meg vagyok keresztelve és elvileg református vagyok, de nem gyakorlom a vallásom. Nem vagyok vallásos. A vallás az életemben nem bír semmilyen szereppel. Ettől függetlenül a kereszténység erkölcsi tanításai sok helyütt egybeesnek az érv- és értékrendszereimmel.

Akkor most miért épp a miénkkel van baja?

Az unatkozó Farkas minden ismert webes felületen elhelyezte szervezetecskéje rajongói oldalait. A Facebook-os oldalán szemezgetve feltűnt nekünk, hogy van köztük hebraisztika szakos, s hogy több rajongó is keleties vonásokat visel magán, sőt egy török családnevű illetőre is bukkantunk:
A gyulai születésű Dániel Özil Bereczki is lájkolta Farkasékat

43 megjegyzés:

  1. Nem gyűlöljük a muszlimokat és nem is az iszlám, mint vallás ellen vagyunk. Ahogy a cikkben is írtuk, csupán a folyamatos bevándorlásnak köszönhetően egyre nagyobb tért nyerő európai iszlám terjeszkedése ellen vagyunk, hogy Európa keresztény maradhasson. Nem a vallás ellen vagyunk tehát, hanem az európai terjeszkedése ellen.

    Miért? Tisztelet a kivételnek, rengetegen nem képesek beilleszkedni a fogadó ország társadalmába, alulképzetten érkeznek és így állást sem kaphatnak ezért segélyből élve az államon élősködnek. Nem is beszélve, hogy rengeteg bevándorlók által lakott negyed szabályosan kívül esik a bárminemű rendőri és egyéb egységek hatásköréből. Egyszerűen félnek bemenni, mert a bűnöző hajlamú, erőszakos bevándorlók rájuk támadnak. Közben pedig rendre erőt demostrálnak utcai imádkozásokkal. Ezzel mutatják, hogy az iszlám már meghódított egy darabka földet ebből vagy abból az országból is. Minderre felhasználják azt az ürügyet, hogy nincs elég mecset.

    Sorolhatnám részletesebben is, de remélem nem haragszik meg, ha ennyivel megelégszem. Lehet, hogy Ön csak jót tud mondani róluk, de azért a számok magukért beszélnek.

    Isten ments, hogy ellene legyek annak, ha valaki itt akar karriert csinálni, mert én is tudok rengeteg emberről, akik itt tanulnak aztán üzletet nyitnak és közben már szinte büszkébbek arra, hogy magyarok, mint sokan közülünk akik eleve magyarnak születtek. Sőt, ismerek olyat is, aki áttért a keresztény hitre, hogy ezzel is jobban be tudjon illeszkedni a társadalmunkba. Erre semmi szükség, muszlimként is lehet valaki magyar, ha a magyarországi viszonyokhoz igazítja életét és nem ragaszkodik görcsösen a gyökereihez. Kompromissum az egész, mi megengedjük, hogy velünk éljen, ő pedig alkalmazkodik hozzánk úgy, hogy a múltját közben nem feledi.

    Azonban amíg nem ők a többség, szeretnénk, hogy szabályozva legyen ki kaphat letelepedési jogot hazánk területén, előnyben részesítve az asszimilációra alkalmasabb népcsoportokat. Más népek esetében művetségi cenzushoz kéne kötni a letelepedést (pl. egyetemi végzettség vagy magyar nyelvvizsga). Így ki lehetne szűrni az alkalmazkodásra képtelen bevándorlók tömegeit és egy hasznos munkaerőfrissítést is véghez vihetnénk egyben.

    SIOE Magyarország

    VálaszTörlés
  2. Érdekes látni, hogy a politikai korrektség milyen szinten rányomja a bélyegét még a bevándorlás- és iszlámellenes diskurzusra is. Nem baj! Ideje felfedezni, hogy az iszlamofóbia ugyanúgy szalonképtelen a demokráciában, mint az antiszemitizmus.

    Ugyanakkor hangsúlyoznunk kell, hogy az iszlám egy univerzális vallás. Nem kötődik nemhez, fajhoz vagy ahhoz, hogy az ember a szülőföldjén marad-e vagy sem. Az EU muszlim polgárainak tizede tősgyökeres európai iszlám hitre tért, fele, vagy még több Európában született. Nem is beszélve mondjuk a 600 éve Lengyelországban élő tatárokról.

    Európa már rég nem keresztény. Magyarország sem. Itt még a KDNP is az ellen szavazott, hogy ez a kitétel, Jobbikos javaslatra, bekerüljön a készülő alkotmányba.

    A Nyugat-Európában letelepedő muszlimok -amúgy- semmivel sem képzetlenebbek, mint a magyarországi (zömmel cigány) munkavállalók. S persze az sem állja meg a helyét, hogy a muszlimok "bűnöző hajlamúak" lennének.

    Komikus, hogy egy mecset- és iszlámellenes szervezet számon kéri a muszlimokon, hogy miért imádkoznak az utcán. Az iszlám napi ötszöri imát ír elő, az imaidőszakok rövidek, s természetes, hogy akár az utcán is elvégzi azt az ember, hogy ne fusson ki az időből. S senki sem hiszi, hogy ezzel elfoglalta volna azt a földet. Ugyan már! Szentté lesz az a föld, ahol leborulok a Teremtő előtt?!!

    Attól tartok, hogy ha az értelmi cenzust bevezetnénk, bukna egyrészt a kettős állampolgárság nemes ügye, illetve számos honfitársunk válna hirtelen hontalanná. Komolyra fordítva a szót egy diplomás, magyarul jól beszélő külföldi is lehet problémás. Az istenfélő, vallásos muszlim viszont igen ritkán.

    Egy szó mint száz: nem tőlünk, magyar muszlimoktól vagy a vallásos muszlimoktól kell félni, hanem megfogalmazni egy világos bevándorláspolitikát, amit a kormány eddig nem tett meg.

    VálaszTörlés
  3. Hadd reflektáljak... @Bevándorló-nak

    "Nem gyűlöljük a muszlimokat és nem is az iszlám, mint vallás ellen vagyunk."
    Az Iszlám terjesztése minden muszlimnak kötelessége, tehát ha az "Iszlám térnyerése" ellen vagytok, akkor igenis az Iszlám és a muszlimok ellen vagytok.
    "...rengetegen nem képesek beilleszkedni a fogadó ország társadalmába, alulképzetten érkeznek és így állást sem kaphatnak ezért segélyből élve az államon élősködnek..."
    Ha nem derogált volna a "fejlett nyugatiaknak" pl. szart pucolni, nem lett volna szükség vendégmunkásokra. És mit ad Isten, mivel nem lettek kasztrálva (bár valószínűleg vevő lennél rá), még szaporodni is mertek, abban az országban, ahol dolgoztak és letelepedtek. És persze arról is ők tehetnek, hogy a "fejlett és demokratikus nyugatiak" nem voltak hajlandóak barátkozni se a szarpucolóval, se a szarpucoló gyerekével...

    És, már engedtessék meg: Magyarországon legalább kétszer annyi muszlim él, mint zsidó. Minden tiszteletem és barátságom vallásos zsidó polgártársaimé, de úgy mégis, nézzük meg, hány zsinagóga és hány mecset van?! És mielőtt még bárki antiszemitizmussal vádolna, közlöm, hogy a Könyv Népeit úgy tisztelem, ahogy azt nekem Isten végső testamentuma, a Kegyes Korán előírja! És nem akarok egyetlen zsinagógát sem bezáratni, de követelem az egyenlő elbíráláshoz való jogot.
    Azonkívül, törzsgyökös magyarként nagyon szépen köszönöm, hogy megengeded, hogy muszlimként is lehetek magyar...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez most olyan te egy cionistai propagandát terjesztel a muszlim vallást népszerüsiteni ami a cion bölcseinek tervébe szerepel a káosz legyen

      Törlés
  4. Hadd idézzem a BÁH statisztikáját, persze a teljesség igénye nélkül:

    Bevándorlási engedéllyel rendelkező külföldiek száma
    főbb állampolgárság szerint
    2009. december 31-ei állapot


    Állampolgárság Bevándorlási engedély
    román 20 627
    volt jugoszláv 6 160
    ukrán 4 082
    kínai 3 485
    volt szovjet 2 173
    vietnámi 1 287
    egyéb 9 391
    Összesen 47 205


    Letelepedési engedéllyel rendelkező külföldiek száma
    főbb állampolgárság szerint
    2009. december 31-ei állapot


    Állampolgárság Letelepedési engedély
    román 11 598
    ukrán 3 920
    kínai 2 348
    szerb 1 218
    szerb-montenegrói 541
    vietnámi 681
    egyéb 3 169
    Összesen 23 475



    Tartózkodási engedéllyel rendelkező külföldiek száma
    főbb állampolgárság szerint
    2009. december 31-ei állapot


    Állampolgárság Tartózkodási engedély
    kínai 6 249
    ukrán 7 279
    szerb 3 199
    amerikai 2 266
    iráni 1 426
    izraeli 1 014
    egyéb 12 249
    Összesen 33 682



    EGT tartózkodási engedéllyel rendelkezők száma
    főbb állampolgárság szerint
    2009. december 31-ei állapot


    Állampolgárság EGT tartózkodási engedély

    német 5 457
    román 6 103
    szlovák 2 115
    osztrák 1 661
    brit 1 227
    francia 756
    egyéb 3 536
    Összesen 20 855


    Hiába, a tények makacs dolgok... A számok tükrében, ha valamilyen "veszély"-ről beszélhetünk, az esetleg csak a "pravoszláv veszély"... :)

    VálaszTörlés
  5. Segélyből élnek a bevándorlók??

    Ilyen baromságot csak az írhat, aki nem ismeri a magyar törvényeket.
    Az én férjem arab származású, becsületesen dolgozik, és adózik itthon, és az összes ismerősünk is. Az egyetlen amit igényelhet, az a saját adóvisszatérítése, magyarán a saját pénze. Amit nem igényel vissza soha, mert több problémával és bürokráciával jár, mint amekkora az összeg maga megérné.
    A menekültként befogadottak élnek csak a mi pénzünkön, de az meg már az állam marhasága, és ott kéne kopogtatni és reklamálni.
    Ha a férjem nem adózna, vagy segélyért folyamodna, úgy vágnák ki az országból, mint macskát.... Amikor a családegyesítési papírt igényeltük,az első amit vizsgáltak, hogy el tudom-e tartani, illetve van-e munkája, mert amennyiben nincs, akkor repül. Ugyanis az állam nem tartja el. (Nagyon helyesen, ezzel semmi bajom). A bevándorlók gyerekei járnak iskolába a környezetemben, és nem jár nekik sem családi pótlék, sem semmilyen szociális ellátás az ilyen családokban. Kivéve ha a házaspár egyik fele magyar állapolgár.
    Úgyhogy ezzel az üres, képtelen szöveggel próbáljatok meg mást átverni!
    Ha már ok nélkül gyűlölködtök, akkor legalább vállaljátok fel, és ne próbáljátok mindenféle moslék szöveg mögé bújtatni, és hazugságokat kreálni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez most olyan hogy Muhammar Gadafi a volt Libiai elnök nem muszlim akkor miert mondják egyesrk zsido lenne

      Törlés
  6. Amint időm engedi megpróbálok reagálni az itt és a SIOE oldalán leírt kritikákra is, de jobban szeretném, ha a sioehungary@gmail.com címen keresnének fel. Nyitott vagyok a párbeszédre, szeretnék értelmes vitába bocsátkozni Önökkel.

    VálaszTörlés
  7. @ Vilag mecsetei "fele, vagy még több Európában született" őket hívják második generációs bevándorlóknak, szüleik nyelvét és kulturáját sajátítják el ők is, amiben önmagában természetesen semmi baj nincs, ha ezt össze tudják egyeztetni európai létükkel.

    Arról én nem tehetek, hogy a KDNP nem kersztény párt, csak annak leple alatt kívánja megszólítani a vallásos szavazótábort.

    Nem akarok előítéletes lenni, de a hazai cigányság többségénél ki nem képzettebb? Ha a muszlimok körében több a bűnelkövetők aránya az számomra igenis azt sugallja, hogy hajlamosabbak a bűnözésre.

    Ahogy mi sem állítunk karácsonyfát Mekkában, úgy joggal várom el, hogy ők se imádkozzanak úgy az utcákon, hogy ezzel ellehetetlenítsék az ott élő őslakos keresztény európaiak közlekedését saját otthonaikhoz, munkahelyeikhez.

    Már miért bukna el a honosítás? A határon túli magyar anyanyelvű, magyar nemzetiségűeket én nem emlegetném egy kategóriában a harmadik világból érkező -főként muszlim- bevándorlókkal. "egy diplomás, magyarul jól beszélő külföldi is lehet problémás. Az istenfélő, vallásos muszlim viszont igen ritkán." Sajnos a tények nem emellett szólnak.

    Végezetül megnyugtatom, hogy célunk egy határozott és szigorú bevándorlási politika érvénybe juttatása és ezzel a nyugat-európai iszlamizációhoz hasonlatos folyamat idejében való megállítása.

    Hamarosan válaszolok a többi megjegyzésre is.

    SIOE Magyarország

    VálaszTörlés
  8. Karácsonyfák Mekkában?

    Sohasem lesz, mert pogány bálvány.

    Marcika, mikor fogtok a cionista haverjaitok menórái ellen tiltakozni? A Chabad Lubavics nem zavar? Engem pl. az zavar, de eszemben sincs bohócszervezetet létrehozni ellenükben.

    Marcika, akkor leszel hiteles, ha minden idegen hatás ellen fellépnél. S persze akkor, ha létezne Magyarországon az, amiről vizionálsz!

    VálaszTörlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  10. @totpisti Országunk, hazánk, nemzetünk érdekeibe ütköző bárminemű szerveződés ellen felveszik a harcot azok, akik tudnak és mernek is a fentiekért küzdeni. Ha ez történetesen a muszlim bevándorlás és így az iszlám terjeszkedésébe ütközik akkor kötelességünk természetesen ez ellen is a rendelkezésre álló eszközeinkkel fellépni.

    Ha az európai társadalmon kívül helyezkednek viselkedésükkel, nem is várhatjuk, hogy barátilag viszonyuljanak hozzájuk a fogadó ország polgárai. Véleményem szerint a bevándorlóknak kell megtenniük az első lépést Európa felé és itt most nem a fizikai lépést értem, mert abból már többen és többet is tesznek, mint ami szükséges lenne a munkaerő biztosítása végett.

    A zsidóság régebb óta letelepedett Magyarországon és így lehet nekik több zsinagógájuk. Ne tessék felháborodni, de Magyarország legújabbkori iszlám történelme talán északi szomszédunknál is fiatalabb.

    Köszönöm a statisztikákat, de én is tisztában vagyok vele, hogy még nincs jelentősebb bevándorlás az iszlám országokból. Mi is azért jöttünk létre, hogy ennek elejét vegyük.

    Külön köszönet azért, hogy tájékozatlanságból adódóan sikerült "pravoszláv" jelzővel illetni a határon túlról betelepülő magyarokat.

    SIOE Magyarország

    VálaszTörlés
  11. @ Vilag mecsetei

    A zsidó terjeszkedés ellen már rengetegen fellépnek, nekünk hadd maradjon meg ez a "téma".

    Ne is adja Isten, hogy létezzen az amire most rengeteg jel mutat, hogy be fog következni.

    SIOE Magyarország

    VálaszTörlés
  12. @ Vilag mecsetei

    A karácsonyfa-állítás pedig csak egy drasztikus példa akart lenni, de úgy látszik Önök ezt is komolyan veszik.

    Köszönöm, hogy becézget, nagyon jól esik, hogy muszlim polgártársam így is érzékelteti felsőbbrendűségét, holott a megkülönböztetéstől el kíván határolódni.

    VálaszTörlés
  13. Allahban hívők törekvése, kezdeményezése, Európába láthatóan, feszültséget, egyáltalán nem hiányzó civakodást kelt. Az iszlamista lobbit itt egyre jobban erőltetik, sőt manapság már követelőznek, ez felháborító!
    Az arabok nem illenek Európába, vérmérsékletük itt negatív következményekkel hat a társadalomra.
    Miért nem jó nekik a sajátjaik közt, saját földjükön? Ezt nem értem!
    Ma úgy látom,a "verés" érik, de nem baráti. Miért kell nekik ez?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha at iszlám nem a cionizmusnal a jobb keze a muszlumok vigyek a balhet a zsidok artatlanok!!!! Itt nem lesz Sária törveny es nem lesz cionizmus sem bolsevizmus!!! Sieg heil!!!

      Törlés
  14. @bevándorló
    Köszönöm, hogy tájékozatlannak neveztél, te, a "tudós"...
    Ha nem vetted volna észre, a pravoszlávot macskakörmök közé tettem, mivel úgymond ironizáltam - és nem akartam a horngyufa-féle "20 millió román"-hasonlattal élni...

    @Névtelen
    Most az arabokkal van bajod, vagy a muszlimokkal? Mert a muszlimoknak kevesebb, mint 20%-a arab, az araboknak pedig közel 10%-a keresztény...
    Amúgy meg, szerintem neked mindenkivel bajod van, amúgy telavivi-módra...

    VálaszTörlés
  15. @totpisti

    Elnézést, nem vettem észre, hogy idézőjelesen írta. Így mindjárt más. :)

    @ első Névtelen hozzászóló

    Ez mind szép és jó, és én lennék a legboldogabb, ha ez tényleg így is lenne, de... Nem is mondok semmit: http://kuruc.info/r/4/72645/ (a legfrissebb segélyezett muszlimokról szóló cikk)

    VálaszTörlés
  16. Ha én adnék neked csak úgy pénzt elfogadnád? És jogos lenne azok haragja feléd nézve, akik pénzéből azt adtam? Ki lenne a hibás, te vagy én? Amikor kijelented, hogy te vagy a nemzet, és a te értékrended a nemzet értékrendje, és hogy a bevándorlás és az iszlám közé egyenlőségjelet teszel, ez a legnagyobb ostobaságról tesz tanúbizonyságot. Tessék templomokba járni, élni a kereszténységet, nem rimánkodni hogyha más hirdeti Isten dicsőségét helyettetek. Mert magyar keresztény értékrend, meg törvények, de a KDNP nem keresztény, meg valójában semmi, és minden szembemegy a jézusi tanítással, de nekünk, tőzsgyökeres magyarként igazodnunk kell valamihez, amit meg sem bírtok fogalmazni, holott pl. folyékonyan írok olvasok rovással, ti pedig többnyire nem. Kár hogy ezzel az ostoba szervezettel akarsz híres lenni, ó magyarok megmentője. Ha olvasnál történelemkönyvet, tudnád, hogy az iszlám bizony a kereszténység előtt volt jelen a magyarságnál. De ha nem ígylenne, akkor is mi van? A Zsidók közben rabszolgává tettek minket. Szülőföldünknek jót akaró magyarok vagyunk, akik akár az utcán is imádkoznak. Ez talán baj?

    VálaszTörlés
  17. A félelem egyáltalán nem indokolatlan!
    Többek között ennek fényében is...

    http://www.memritv.org/clip/en/2753.htm
    http://www.memritv.org/clip/en/2744.htm

    VálaszTörlés
  18. Ha valaki végignézi a fenti klippeket gondolkozzon el két dolgon:

    1. Kik ezek az emberek? Ki Abu Hafs? Ki Abu Mounisa? Miért beszélnek az egész muszlim világközösség nevében, mikor egy már betiltott szervezet, a Sharia4Britain, és egy jól körülhatárolható irányzat, a szalafizmus, képviselői?

    2. Mi ez a MEMRI? Azt állítják magukról, hogy arab és perzsa TV-ket monitoroznak. Akkor miért feliratoznak angol nyelvű beszédeket angolul? azért mert az iszlám lejáratása a céljuk.

    VálaszTörlés
  19. Én végig néztem,és nem volt mit gondolkozni,mert tudom jól,hogy minden szava igaz!Ez van.Nekem módomban áll minden nap ilyeneket,és ehez hasonlókat hallgatni közvetlen közelről.Kik ezek az emberek? Muszlimok,akik a koránt olvassák.
    Ki ez a két ember?Fejenként egy-egy a muzulmánok közül,akik kötelességüknek érzik felhívni az egész
    muszlim világközösség figyelmét a valódi dawa"-ra,
    arra amit a korán előír!Nem a nevükben beszélnek,hanem nekik.Neked mi a problémád a"szalafizmus"képviselőivel? Szalafizmus-Wahabizmus,egyre megy,ugyan azt a könyvet követi,tehát egyik kutya,másik eb.Semmi különbség nincs alapból.Mi ez a MEMRI? Gondolom elolvastad a bemutatkozó oldalukat,és azóta már tudod. (Middle East Media Research Institute)
    Miért feliratoznak?Azért hogy a süketek is érthessék,miről van szó. Te egyébként ki vagy
    amikor a korán nevében beszélsz?
    Az iszlám lejáratása a céljuk?Mivel?
    Valamit hazudnak talán??

    VálaszTörlés
  20. Kedves Névtelen!

    Jól írod, hogy ez egy-egy muszlim. Akik a saját politikai nézeteiket adják elő. Azt hiszem, hogy ez egy liberális nyugati demokráciában meg is tehetik. A Közel-Keleten nem beszélhetnének így. A dolog komikuma az, hogy az jogosítja fel őket erre, amit el szeretnének pusztítani. Mi a dáva? az arab szó hívást, meghívást, segítségkérést vagy fohászt jelent. A dáva ebben a szövegkörnyezetben az iszlám útjára való hívást jelent, egyszerűbben hittérítést. Mind a számukra light-os muszlimok, mind a nem-muszlimok felé. A szalafizmus egy tágabb fogalom, a wahhabizmus egy szűkebb csoport neve, de ők is szalafik. Az utóbbi szót én azért kerülöm ezen a blogon, mert azt egyesek sértőnek tartják.

    A MEMRI nem hazudik, ezt senki sem állította. A MEMRI csupán tendenciózusan válogat. Amikor kb. öt éve először találkoztam a klippjeikkel, azt hittem, egy szalafi propaganda oldal. Szóval úgy hirdeti magát, hogy az iszlám és a Közel-Kelet egészéről szólna, mikor csupán a szalafi tudósok beszédeit kivonatolja. Szufikat miért nem látni rajta?

    Olyan ez -mind a megközelítésed, mind a MEMRI- mintha csinálnánk egy oldalt a magyar belpolitikáról, s azon csak Thürmer és Budaházy okosságaiból adnánk ízelítőt.

    VálaszTörlés
  21. Igen,tudom hogy jól írtam,te viszont nem válaszoltál a kérdésemre:
    Mi az egészen pontosan,amivel lejáratják az iszlámot??
    A Közel-Keleten nem beszélhetnének így? Hogy így??Kifejtenéd ezt bővebben? A dolog komikumáról is jól írtál,teljesen egyet értek.
    "Az jogosítja fel őket erre,amit el szeretnének pusztítani!" Azaz;a liberális nyugati demokrácia. Jól gondolod,egy liberális nyugati
    demokráciában megtehetik... Kérdés csak az,meddig? Azt is megtehetik,hogy
    vallásszabadságra
    hivatkozzanak,holott az Iszlámban ennek még a szagát sem ismerik. Igaz is_ szerinted mit jelent a vallásszabadság?Azt mondod a saját politikai nézetüket adják elő,ez így is van,de mi is a muszlimok sajátja? A korán,az iszlám ami mindent magába foglal, nem csak vallást,
    hanem politikát,világnézetet,és mindent..! Jól mondom?Ezért szalafisták,
    wahabiták,istapisták,teljesen egyre megy,csak apróbb dolgokban vannak eltérések,de a könyv amit követnek az egy és ugyan az,az első betűtől az utolsóig,nincs egy nüansznyi eltérés sem.És mit is mond a könyv?Előíratott nektek a harc. "Harcoljatok ellenük mind addig...."
    Na meddig is? Így végül nem is értem,miért tereled a szót a Szúfikra.Elismerted hogy a MEMRI nem hazudik. Akárhogy is válogat,tényekből
    válogat.Mi is a tény és a szent"kötelesség? Dar al-harbból Dar al-iszlámot varázsolni mihamarabb,és bármi áron. El iszlamizálni az egész világot.Ez nem "iszlamofóbok" agyszüleménye,hanem a kemény valóság.
    Európának meg fog maradni a saját arculata,még nem késő hogy rendbe hozza a szénáját,még nem ütött az utolsó óra.Kifelejtitek azt az egyszerű tényt,hogy nem kizárólag birkákból áll a világ,akiket lehet vezetgetni ide-oda.
    Van az emberiségnek egy olyan fajtája,amelyik arra használja az eszét,amire kell.
    Amikor az kell,akkor a birkákat dolgoztatja,
    amikor az kell,akkor a birkákat
    egymásnak ereszti,ezt olyankor teszi amikor kezd a bolygó összezsugorodni.
    Tudod miből látszik a legjobban hogy valaki birka? Amikor nincs önálló gondolata,
    hagyja magát évezredes baromságokkal megvezettetni. Amíg lesznek ezek a birkák,
    addig mindíg lesznek népirtások,téveszmék,és nem lesz önálló gondolat.
    És persze lesznek birkapásztorok is,akik irányítják az egészet a háttérből...
    Végezetül néhány szót idézek egy nagy magyar államférfitól,egy olyantól akire valóban ráillik a jelző:

    "A múlt a jövendő tükre.
    Némely embert jobb szeretek nyílt ellenségnek,mint kétes barátnak.
    Magyarországot a pokol kapui sem fogják megdönteni."
    /Kossuth Lajos 1802 szeptember 19. - 1894 március 20./

    VálaszTörlés
  22. Akkor ezek szerint sok mindenben egyetértünk, Névtelen. Gondolom abban is, hogy kb. másfél milliárd muszlim él a Földön, s ez a Föld lakóinak közel negyede. Bár jó lenne, de gyakorlatilag képtelenség, hogy ez az embertömeg egy politikai meggyőződést kövessen. Ahogy nem áll minden zsidó, minden keresztény, minden hindu vagy épp minden buddhista egy és ugyanazon politikai platformon, úgy minden muszlim sem.

    A valóságnak megfelelően írod, hogy az iszlám -mint egyetemes vallás- a politizálást is magában foglalja. Ugyanakkor az iszlám útján kétféle módon lehet járni. S a két úton is több-több sáv mutatkozik.

    Az egyik megközelítés szerint az az ideális, ha az egyén veti alá magát Isten akaratának, az egyén él az iszlám előírásai szerint, s a sok egyén együtt, szabad akaratukból felépíti majd a muszlim társadalmat. Ez a szúfi út. Az ego megtisztítása, önmagunk jobbá tétele, s ezen keresztül a társadalom jobbítása.

    A másik út a szalafi. Ezen belül is több megközelítés lehetséges. Az egyik, talán a legkonzervatívabb, az általad is jól ismert szaúdi wahhabizmus. Ez nem akarja az államot megdönteni, mert pont az állam, a szaúdi királyság támogatását élvezi. Célja nem önnön egónk reformja, hanem mások egóinak reformja. Ettől a megközelítéstől eltérően a Haszan al-Banna által 1928-ban alapított Muszlim Testvérek szervezete a muszlim világra kiterjedő kalifátust akar. Amíg a klasszikus wahhabizmus lényegében arab nacionalista, ez az irányzat transznacionalista. A szintén egyiptomi eredetű Takfír val Hidzsra (Hitetlenné nyilvánítás és kivándorlás) viszont az egész társadalmat reménytelennek és menthetetlennek tartja, azt hirdetik, hogy vissza kell vonulni a korrupt közéletből. Azaz egyfajta önmegtartóztatást (zuhd) és "muszlim anarchizmust" tartanak jónak. Mindezektől a valódi tömegbázissal rendelkező, ám az iszlám világban kisebbségi véleményektől eltérően a Sharia4 (Abu Hafs és Abu Mounisa szervezete) egy törpe minoritás és egy tipikusan európai és posztmodern jelenség. Néhány százan, esetleg ezren lehetnek, s egy világméretű totális iszlám állam a céljuk. Olyan radikalizmus ez, aminek a célpontja a mérsékeltek. S számukra még a klasszikus wahhabik is mérsékeltek és pusztítandók. A klippen -igaz figyelmetlenségből- istenkáromlóan beszélő Abu Mounisa David Cameroon mellett kit kritizál? Zakir Naik-ot, Zakir Naik számára túl lightos a dávában. De hát Zakir Naik, indiai orvost és hitszónokot szélsőséges nézetei miatt kitiltották Nagy-Britanniából?

    Kik ezek az emberek? Muszlim tudósok? Nem. Ezek autodidakta "teleevangelisták" és politikai aktivisták.

    Végezetül én pedig Kossuth kapcsán felhívnám a figyelmed egy érdekes dologra. Kossuth 1849 után külföldről féltette a hazát. Könnyű a biztonságos távolból bölcsnek lenni. Aki szereti Magyarországot, a hazánkat, az itthon küzd érte!

    VálaszTörlés
  23. Köszönöm a kimerítő választ. Bár valójában semmi érdemlegeset nem mondtál,
    ami a legkevésbé számít,az a politikai meggyőződés,mert az iszlámban ez
    mind egyre megy,már az óvodás gyerek is felfogta,és tudja.Csak a birkák
    nem tudják még... Ez csak a stratégiák változatossága. Parsztvakítás.
    Tudod itt van ez a világra nézve fenyegető veszély,amit úgy hívnak iszlám.
    Mióta csak létezik,nem titkolt szándéka,hogy a földről minden mást elsöpörjön.
    Nem titkolt szándéka,és az a küldetése,hogy világ uralomra törjön. Hogy ezt hogyan,mi módon
    szándékozza tenni,abszolút nem lényeges. A béke és békesség leple alatt sunyin meghúzódók tevékenysége sokkal veszélyesebb,mint azoké,
    akik itt-ott bombákat robbantanak,mert ez,igaz hogy lassúbb,de sunyi,alattomos,és annál jobban
    célratörő,és kitartó a végtelenségig is akár...
    A birkák ideje már lejárt,itt az ideje a helyes gondolkodásnak,és a tetteknek.
    Másfél milliárd az szinte semmi a többi 5-6 milliárdhoz képest ugye ebben is egyet értünk?
    Akár mennyire sunyi és alattomos... Csak a birkák nem látnak még,bocsánatot kérnek
    amiért nem kéne,és lábat mosnak az ellenségnek.Betartják a 10 parancsolatot.
    Tudod,nekik van ez a tíz,amiből néhány szöges ellentétben áll az iszlám tanításaival,pl;hogy ne ölj!Ne hazudj!Szeresd felebarátodat,mint tenmagadat!Hallottál már ezekről? De mind ez szintén nem lényeg,a fontos hogy él a földön egy más fajta ember,az aki használja az eszét,és
    résen van.Az iszlám útja csak egy,csak egy a célja,akár hány módon közelíti is meg,a szándék
    ugyan az,meghódítani az egész világot. Itt nincs fóbia és izmus,ezek csak mellébeszédek,
    elterelő hadművelet. És bár van jó néhány trójai" azok mind szemmel vannak tartva.
    Vigyázó szemek ott is látják őket,vigyázó fülek ott is hallják őket,ahol nem is gondolnák!
    Tehát még egyszer: A nevek, módok,és a sávok teljesen lényegtelenek.Hogy is mondják?
    "Minden út Rómába vezet." Már az oviban is tudják...

    VálaszTörlés
  24. szeretettel köszöntök mindenkit!Kárpáti Koppány vagyok!Elősször is előre bocsátom :jó magam is Magyar Nemzetiérzelmű vagyok! szeretem,és féltem a hazámat ahogy rajtam kívűl még nagyon sokan,deELLENTÉTBEN Farkas Marcellel,én NEM FÉLEK AZ ISZLÁM TERJEDÉSÉTŐL! sőt engem kimondottan érdekel az iszlám vallás,szerintem az egyik LEG SZEBB-LEG IGAZABB vallás az iszlám.Tanításai szépek,és példamutatóak!
    Viszont bizonyos szempontóból megértem,és igazat adok marcelnek,szerintem is korlátozni kell a bevándorlást Európába.
    Más részt viszont:EZÚTON KÉREK ELNÉZÉST minden hithű muszlim testvéremtől,azért hogy a Nemzeti oldalról,irányukba ilyen és ehezhasonló gyűlölködő vélemények is elhangoznak.,szerintem az iszlám ellenes vélemény a kissebbség,úgy hogy mint Magyar,Nemzeti érzelmű ember,mégegyszer ELNÉZÉST,és BOCSÁNATOT KÉREK ezen iszlám ellenes vélemények ért,amivel gondolom nagyon sok tisztességes muszlim hitű testvérünket megbántanak ezek az emberek,remélem a marcel félék idővel rájönnek NEM az iszlámtól kell félteni, hazánkat,s európát,hanem példáúl a Palesztinában már 1948-óta tomboló zsidó vallástól,zsidó fasizmustól! a zsidó vallás szellemiségének ezen gyakorlatiassávált ágának európára,és Magyarországra való átterjedése JELENTI az IGAZI VESZÉLYT !nem pedig az iszlám vallás,ami igaz és szép! köszönöm szépen mindenkinek aki elolvasta írásomat,és meghallgatott,még akkor is ha netán más szemszögből is látjuk a világot...

    VálaszTörlés
  25. Nekem leginkabb az volna a NAGY KERDES -em, hogy hol vannak Europaban a KERESZTENY-ek, akiknek az ertekrendjet a muzulmanoktol es az Iszlamtol meg kellene vedeni? Azok az ugynevezett keresztenyek a sajat vallasi ertekeiktol ugyanugy viszketegseget kapnanak, ha ismernek oket mint a mas vallasetol. Egyszeruen a vallasra allergiasak,es arra, hogy barki barmit vallasi meggyozodesbol tesz, vagy hogy moralisan probal elni. Ha On, kedves Marcell ismerne azt a kereszteny ertekrendet, amellyel allitolag egyezik a sajat ertekrendjevel, akkor azt is tudna, hogy ez mennyire egyezik az Iszlam ertekrendjevel. Es itt a nagy igazsag: Az eloiteletek tudatlansagbol fakadnak. Javaslom mindenkinek, aki vallasokrol akar okoskodni, eloszor nezzen utana a teologiai hatternek.
    Hagara

    VálaszTörlés
  26. Karpati Koppany! Koszonjuk! Es mindenki masnak is, aki ezt ki meri mondani.
    Hagara

    VálaszTörlés
  27. Igen, Koppány, ez a kisebbség véleménye. Pláne hogy aki itt féloldalakat írt névtelenül, az minden ilyen témában megjelenik, sérteget. Egy öreg győri zsidó ügyvédről van szó mellesleg, aki skizofrén is, néha magával is beszélget több nick-név alatt, hol magyar, hol angol billentyűzettel. Sok jó magyar gyerek agyát elviszi az iszlámellenes irányba, hogy nehogy a zsidókra figyeljenek elsősorban. Hallja öregúr? Az iszlám minden baj forrása? Akkor a 600-as évek előtt kánaán volt? Európai keresztény kultúra? Honnan ered a kereszténység tata. És mutasson rá kérem arra a pontra, ahol Európa keresztény, amit nekünk példaként követni kéne!

    VálaszTörlés
  28. Kedves Névtelen!

    Az illető hozzászóló biztos, hogy nem győri. Ezt én bloggerként onnét tudom, hogy ismerve a forgalmi adatokat látom, hogy Szaúd-Arábiából írt. Ez pedig pikánssá teszi iszlámellenességét.

    VálaszTörlés
  29. Az a baj a monoteista vallásokkal, hogy roppant elvakultak. Így sosem lehet béke. Egyiptomban nem bírnak egymás mellett élni a muzulmánok, kopt keresztények. Európában miért tudnának? Szerintem itt is főleg a fiatalság szolgál az általánosítás alapjául. Mert a tények tényleg beszélnek. Ugyan még nem Magyarországon... Van egy szír,muzulmán egyetemi tanárom. Idézem: "Tiszteletben tartom az önök vallását, de nem tartom sokra." Igazán jól esett, még ha nem is a keresztény Istenben hiszek. (és nem is a zsidóban) Tisztelettel kérdem, miért baj az, ha valaki nem abban hisz, amiben önök? Az is tény, hogy talán Brazília inkább keresztény, mint Európa, úgy általánosságban. -szemlélődő-

    VálaszTörlés
  30. Kedves Szemlélődő!

    Természetesen mindenki abban hisz, amiben akar. A Kegyes korán azt tanítja, hogy "nektek is megvan a vallásotok, s nekem is az én vallásom". (109. szúra) Ugyanakkor felhívnám a figyelmét két beszédes tényre:
    1. Nem a muszlimok alapítottak nyíltan keresztényellenes szervezetet, hanem mindez épp fordítva történt.
    2. Az Ön tanára nem vallási autoritás. Magánvéleménye az övé. Nem feltétlen osztja azt a többi muszlim.

    VálaszTörlés
  31. Tisztelt Világ mecsetei!
    Csak amikor túl sok az azonos magánvélemény, az már feltűnő. És ugyanígy, attól hogy páran alapítanak egy nyíltan muszlim ellenes szervezetet, az is magánvélemény. Az már más kérdés, mennyire tudják ezzel befolyásolni a közvéleményt.
    Félreértés ne essék, én nagyon tisztelem a muszlimokat, rendkívül összetartóak, nem hiába félnek tőlük világunk irányítói.
    Az is nyilvánvaló, hogy aki vallása szerint él és cselekszik, az nem követ el bűnöket, lévén ez alaptanítás valamennyi vallásban. Csak sokan összekapcsolják az iszlámot az arabokkal, akik tény és való, hevesebb vérmérsékletűek az átlag európai embernél. Az ilyen általánosítások a tudatlanok sajátjai. -szemlélődő-

    VálaszTörlés
  32. annyit kellene dolgoznotok, mint nekünk az Európai Unióban (azért élhettek ilyen jól), és akkor nem lenne ilyen sok időtök ezekre az ostobaságokra

    VálaszTörlés
  33. a magát bevándorlónak nevező "hihetetlenül nagy európainak"
    Nagyon kedves a példa:
    "Ahogy mi sem állítunk karácsonyfát Mekkában, úgy joggal várom el, hogy ők se imádkozzanak úgy az utcákon, hogy ezzel ellehetetlenítsék az ott élő őslakos keresztény európaiak közlekedését saját otthonaikhoz, munkahelyeikhez." egyem is meg...
    Próbáljatok meg karácsonyfát állítani Mekkában. Sok sikert. Miért a karácsonyfa ősi keresztény szimbólum??? Őslakos keresztény európai??? Na ne röhögtess!!! Te magyar vagy szép öcsém??? Mert akkor húzzál vissza a Kazakh pusztákra és idd a kumiszt...te sem vagy európai!!! Én bosnyák vagyok...asszem az Európa...legalább annyira mint Franciaország vagy Magyarország...mi muszlimok vagyunk...őshonosak...

    VálaszTörlés
  34. NOS, ANNAK A JÓTÉT LÉLEKNEK, AKI ITT AZ ISZLÁMELLENESSÉGÉT HIRDETI, AZ ISZLÁM ELLENI "KERESZTES" (CSILLAGOS???) HÁBORÚRA BUZDÍT FŰ ALATT...NOS NEKI ÜZENNÉM...CIMBORA...EZT ELVESZTETTÉTEK.
    ŐRIZZÜK A HITÜNKET, ŐRIZZÜK A KULTÚRÁNKAT ÉS ERRE BUZDÍTJUK A GYERMEKEINKET IS. ERŐSEK VAGYUNK ÉS EGYRE ERŐSEBBEK LESZÜNK. AZT VALLOM MEG KELL VÉDENI A HITÜNKET, AZ ÉRTÉKRENDÜNKET, A CSALÁDUNKAT...KERÜL AMIBE KERÜL.TI GYŰLÖLTÖK MINKET, EL AKARTOK TÖRÖLNI A FÖLD SZÍNÉRŐL, CSAK MERT MUSZLIMOK VAGYUNK...ÉS MÉG TI NEVEZTEK MINKET AGRESSZÍVNEK???
    HA ISTEN AZT AKARJA BÉKÉBEN FOGUNK EGYÜTT ÉLNI MINDENKIVEL...HA ISTEN AZT AKARJA, KÜZDÜNK A HITÜNKÉRT ÉS A GYERMEKEINK JÖVŐJÉÉRT.
    NEM KELL MINKET SZERETNI...DE AZ ABSZURD, HOGY AZÉRT GYŰLÖLTÖK MINKET, MERT MÁS HITŰEK VAGYUNK...SZREBRENICÁBAN HALOMRA GYILKOLTÁK A FIAINKAT...TŰRTÜNK...GROZNIJBAN GYILKOLTÁK A TESTVÉREINKET...TŰRTÜNK...DE MINDIG NEM NYELHETÜNK...ISTEN SEGÍTSEN MINKET...VEZESSEN AZ IGAZ ÚTON...NYISSA FEL A SZEMETEKET...AMIN

    VálaszTörlés
  35. szalam aleykum wa rahmatullahi wa barakatuhu!
    Szomorúan olvastam a komenteket.
    Szomorúan, mert bár sok testvéremmel együtt azon fáradozunk, hogy az iszlám szépségét, emberségét, jóságát közvetítsük a "könyv népei"felé (zsidók, keresztények)tudatlanságból, rosszindulatból fakadó vad, acsarkodó gyűlölködésre találunk viszonzásként. A fiatalember, aki az iszlámellenes csoportot alakította, valószínűleg nem gondolkodott el rajta, milyen ingoványos talajra lépett. Az uszítás, gyűlölködés, soha nem vezet jóra.
    Én felvállalom, hogy muszlim vagyok, csak a vak nem veszi észre rajtam az utcán. Ez is példamutatás, dawa, mert muszlimként, muszlim külsővel igyekszem jól, helyesen cselekedni az élet minden területén. Aki lát, láthatja...ilyenek a muszlimok...jó példával járok elöl...
    Az sem igaz, hogy idegenek vagyunk. Az én családom valószínűleg már akkor európai volt, amikor a magyarok ősei még a Volga mentén nomadizáltak. Ennek ellenére muszlim vagyok, büszkén vallom. Nem vagyok arab, nem vagyok török, soha nem is szerettem volna az lenni...ennek ellenére beszélem az arab nyelvet, hisz az a Korán nyelve, Isten nyelve, a hit nyelve...itt is felvállalom nyíltan a muszlimságom, bár i megtalálhat péntekenként dzsomaa ima után a Bartók Béla utcai mecsetben. Egy tea mellet szívesen elbeszélgetek bár kivel.
    szalam aleykum wa rahmatullahi wa barakatuhu! Murad Abdallahi

    VálaszTörlés
  36. Mint iszlám vallás kamu,...Mohamed soha nem volt próféta,csak csaló hazug ember!!!! Nőket elnyomják,feketében járatják,férfiak fehérben.Nem tisztelik az egy ember,egy vér szerinti elvet.Nem három feleségből születtünk a Földre.Iszlám férfi központú,azért imádják a férfiak,mert nekik mindent lehet.Nőket körülmetélik,..verik,...a nagy hívők uralkodnak a nők felett...Nem az angyal jelent meg Mohamednek,..hanem az ördög szólt hozzá,...!!!

    VálaszTörlés
  37. Istenem, mennyire irígylhetném(de helyette inkább szánom) azokat akiknek ennyi szabadidejük van nincsenek sem családi, anyagi, munkahelyi stb gondjaik / magánéletük amivel foglalkoznhatnának- helyette csoportokat alakítanak és az utcai imádkozást kifogásolják...jönnek a keresztény európával...(miközben vallják hogy nem gyakorolják a vallásukat-akkor miért ragaszkodnak hozzá görcsösen??)meg hogy az iszlám kegyetlen-és az inkvizíció? ja hogy az rég volt...számomra nehezen összeegyeztethető ez és a muszlimok támadása is a keresztény szeretettel.. ami a keresztény vallás alaptétele!annak meg aki szajkózza a hülyeséget ajánlanám elolvasni a koránt és-egy két muszlim weboldalt..olyanokat jelentenek ki egyesek aminek a valósághoz semmi köze nincs.
    ja és nagyon érdekelne hogy aki ennyire keresztény európa párti azt miért nem zavarják a majdnem meztelenre vetkőzött lányok és a mindent átitató szexualitás? ez a keresztényeknek is tilos lenne!saját házad táján söprögess kedves barátom és alakíts egy olyan csoportot hogy ' vissza a kereszténység gyökereihez' vagy 'miért nem tartjuk be a vallásunkat ha ennyire ragaszkodunk hozzá' ??
    csak egy kérdés: mondj 1 olyan okot is ami a muszlimok miatt van, személy szerint téged érint és meggátol a napi dolgaid (akár a 'vallásnemgyakorlásod'-ban :D)Magyarországon? csak 1 okot, kérlek.

    Kenza

    VálaszTörlés
  38. Válaszok
    1. Pontosan. Sem munkám sem lehetőségem . Sem JOGom az élethez. Ha arab vagy nyílnak a kapuk.

      Törlés
  39. Rohadék muszlimok, menjetek haza!

    VálaszTörlés