Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. december 15., szerda

A cionista állam zászlaját égették Maléban

A Betegszoba cikke


Ha a zsidóknak szabad...,
hol itt a gond?
A Maldív-szigeteken tüntetők izraeli zászlókat égettek a hétvégén, hogy így tiltakozzanak a szigetországba érkező zsidó orvoscsoport ellen.

A központi Male-szigeten összesereglett több tucat tiltakozó azt követelte Mohamed Nasheed kormányától, hogy tiltsa ki a cionista orvoscsoportot, akik ingyenes szemorvosi ellátást kínálnak a helybelieknek. ”A demonstráció elég békésen zajlott. Az orvoscsoport december 15-én, az eredeti terveknek megfelelően fog távozni” - nyilatkozta a rendőrség szóvivője, Ahmed Shiyam.

A tiltakozást a Maldív-szigetek iszlám alapítványa robbantotta ki. Nasheed elnök hivatala nem kommentálta az eseményeket, de honlapján vasárnap megjelent egy beszámoló arról, ahogyan az államfő találkozott a Sion Szeme nevű zsidó "emberbaráti" szervezet orvosaival. ”Az elnök közölte, hogy a maldívok döntő többsége nagyra értékelte az orvosok humanitárius munkáját” - áll a beszámolóban. Az egészségügyinek álcázott cionista szervezet együttműködött a maldív egészségügyi civil szervezetekkel.


A maldívok a muzulmán vallás szunnita ágát követik, ezért törvényeik nem engedélyezik más vallások templomainak működését. (Elég aljas csúsztatás, ugyanis a szunnita iszlám nem tiltja más vallások templomait. Legfeljebb a maldív törvény mogalmazhat így. - szerk.) Júliusban egy ateista maldív állítólag öngyilkosságot követett azért, mert állítása szerint üldöztetésben volt része azért, hogy nem volt muzulmán.

Az cionista team Male-ban és a nászutas célállomásként népszerű korallszigetek néhány más kórházában állított fel szemvizsgáló szűrőállomást.

Ahmed Shaheed maldív külügyminiszter bejelentette, hogy a szemvizsgáló szűrőállomások nagy sikert arattak az országban, és sokan kihasználták az izraeli orvosok szakértelmét.

A Maldív-szigetek az 1990-es években újította fel diplomáciai kapcsolatait a Palesztinát megszálló zsidókkal. Ezt megelőzően a cionista entitás útlevelét felmutatók nem léphettek be az országba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése