Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2011. január 15., szombat

Basta! - A magyar muszlim média védelmében

Basta! Azaz elég volt a magyar muszlim média korlátozásából, s persze a hazai sajtópiac húszéves, elvtelen egyoldalúságából. A rendszerváltás a sajtó terén nem hozott szemléletváltást. Húsz évig a globalista érdekeket szolgálta ki a hazai média, mostantól a kormány totális ellenőrzése alá kerül. S a helyzet még romolhat is, mert akár egy egyszerű blogger is kaphat 25 milliós büntetést, ha a hatalomnak nem tetszőt merészel írni.

A becslések szerint a Fölkel Róbert által szervezett civil megmozduláson tízezernél is több magyar tiltakozott tegnap a Kossuth téren este 6-kor. A tömegben sokféle ember megjelent, s mindhárom ellenzéki párt szimpatizánsaival lehetett találkozni. A színpadon produkáló rappert pedig egy muszlim, egy bizonyos Dzsáfer kísérte.

A demonstrációval párhuzamosan Bécsben és Varsóban is volt tiltakozás.

A muszlim újságírókat is érintő korlátozásokat ünnepli a Magyar Iszlám Közösség közleménye.

1 megjegyzés:

  1. Csak azt a muszlim újságírót érinti, aki nem tartja be a törvény rendelkezéseit... Elolvastad, vazze? Vagy csak ugatsz a Holdra?

    VálaszTörlés