Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2011. január 20., csütörtök

Cseke Katinka megtanult angolul muszlim pasija miatt

A Velvet cikke


Cseke örvend arab udvarlójának
A színésznő (pontosabban egy butácska bankreklám "sztárja" - szerk.) két havonta egy hetet tölt együtt egyiptomi pasijával, akivel a nyáron ismerkedett meg. Cseke Katinka az Aktívban elmondta, lefogyott 15 kilót és megtanult angolul, legalábbis annál többet tud, hogy I love you – mondta.


Nyanyó kommentje: Engem Egyiptomban az első fél órában kilencen akartak azonnal feleségül venni....Tunéziában 40 tevét akartak adni értem....a csinci plázacica csajokra rá se néznek az arabok!! :)


Amúgy miért nem arabul tanult ilyen lelkesen? Tudja valaki?

6 megjegyzés:

  1. Vicc komolyan...
    Ami durvább:
    "Nyanyó kommentje:...Tunéziában 40 tevét akartak adni értem..."
    B@zmeg ez komolyan durva. Akárhány nőnemű hungaricus turisticus befizeti a csoportos útját valamelyik arab országba, főleg Tunéziába, mind úgy jön haza, hogy ennyi meg ennyi tevéért akarták őt megvenni odakint. Nem egyet láttam, aki olyan szellemi színvonalon áll, hogy komolyan el is hiszi. Könyörgöm, az a szerencsétlen tunéziai negyven tevét egyszerre még nem is látott életében, nemhogy annyija lenne, hogy asszonyt vegyen belőle (mert az arabok ugye úgy veszik a nőket szerintük). Csak úgy megjegyzésképpen, ott negyven teve áráért ott egy úszómedencés villát lehet venni, és az ebből maradt pénzből még négy feleség hozományára is tellene...

    VálaszTörlés
  2. Az igazság másik oldala2011. január 21. 11:30

    Hát ez az... hogy a férfiak mindent összeígérgetnek, amit csak lehet. Senki sem akar fizetni semmit. A lényeg, hogy a nő szerelmes legyen, aztán jöhet a házasság és hogy valahogy Európába kerüljenek, amihez egy magyar nő tökéletes célpont.
    A nők azt nem fogják fel - legyen az magyar, norvég, holland, vagy akámilyin -, hogy nem ők kellenek, hanem csak a pénzük és eszközök egy jobb élethez.

    Nem a szex a lényeg, bár gondolom, az arabok azt sem vetik meg. Főleg házasság nélkül.

    A nő az, aki oda utazik (az ő pénzébe kerül), a nő az, aki ott mindent fizet, a nő az, aki hívogatja telefonon a pasit... aztán a nő az, aki fizeti a vízummal járó utazgatást, fordítást, stb.
    Aztán ha netán tényleg átjut Európába, akkor a nő tartja el, de az is lehet, hogy lelép és rohan Franciaországba vagy Angliába... soha többet nem hallani róla.

    Hogy mi marad utána? Emlék... egy szerelem hamis képe és egy rakat adósság. Ez van.

    De gondolom ezt a megjegyzést nem fogok hagyni megjelenni a lapodon.

    VálaszTörlés
  3. Blogunk eddig még egyetlen hozzászólást sem törölt, s ezután sem szándékozunk ilyet tenni.

    Nem hisszük, hogy az arab férfiak angyalok, de azt sem, hogy a magyar nők azok. A magyar nők többnyire tudják, hogy milyen játékba mennek bele.

    Az igazi vallásos muszlim férfi nem flörtöl. Hanem mielőtt a szexig jutna a dolog, feleségül veszi a nőt, s eltartja őt.

    VálaszTörlés
  4. Miért nem arabul tanult lelkesen?
    Mert az arab egy nehéz nyelv (az elég förtelem tunéziai nyelvjárás meg még nehezebb bizonyos szempontból, és a standard irodalmi nyelvtől is kilométerekre van),és ugye ahhoz meg ész kéne..

    Egy nőnek illúzió kell,amit meg is kap egy kiéhezett arabtól, főleg mivel egy olyan nőről van szó, aki itthon a magyar férfiakban finoman szólva sem kelt túlzottan ingereket.(röhej, de pont az ilyen nők egy része hangoztatja, hogy a "magyar férfiak nem tudnak udvarolni", és hasonló dolgok).Beszédes dolog amúgy, hogy a kairói magyar követség honlapján láttam a közelmúltban egy felhívást, mely egyfajta figyelmeztető magyarok számára akik "egyiptomi állampolgárral kívánnak házasságot kötni"..Vajon kiknek is szólhat és miért raktak fel ilyet??

    VálaszTörlés
  5. Hát, fél perc guglizás után kiderült, hogy szinházhoz is van köze, szinművészetit is végzet, etc. Arról nem ő tehet, hogy a reklámból ismerik... Mondjuk a celebkedés nekem se tetszik, a szerelmi ügyei magánjellegűek..

    VálaszTörlés
  6. A helyzet az, hogy én még a nevezett reklámot sem láttam soha, azt is gugliból olvastam ki. Utána persze a Wikipédiából értesültem arról, hogy ki is a kis hölgy.

    A szerelmi életét pedig ő tukmálja ránk. Ami részben érthető, hiszen komoly csoda az olyasmi egy ilyesmi nő életében.

    VálaszTörlés