Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2011. január 31., hétfő

Szentesi Zöldi és az ő kedvenc fáraója

A fáraók -gyötrő lelkiismerettel-
mind itt kötnek ki!
Szentesi Zöldi László és a kormánypárti Magyar Hírlap iszlamofób meggyőződéséről már képet kaptunk régebben. Most azt tudjuk meg Szentesi Zöldi publicisztikájából, hogy legszívesebben gonosz diktátorokat, fáraókat látna az arab népek, s főleg Egyiptom nyakán. Mit szólna Szentesi Zöldi ahhoz, ha az al-Ahram egyszer azt írná, hogy milyen frankó is volt Gyurcsány, milyen helyes is volt, hogy lövetett 2006. szeptemberében-októberében, s hogy a magyarok, ott Európa kulcsfontosságú szívében örökös diktatúrára érettek. Nyilván fel lenne háborodva. Nos, mi hasonló felháborodással olvastuk a mai értekezést.

Tudni kell azt, hogy Fáraó, Mózes (béke legyen vele) esküdt ellensége, a Kegyes Korán legnegatívabb emberi figurája. A muszlim népek nyelvén a fáraó egyet jelent a megtestesült gonosszal, a diktátorok diktátorával. Ha ezt Szentesi Zöldi tudta, maga is fáraó, ha nem, tudatlan, aki olyanról formál véleményt, amiről fogalma sincsen. Egyik sem egy túl szerencsés eset.

Kifejti, hogy Egyiptomnak -szerinte- fáraóra van szüksége. Azt sem titkolja, hogy miért: Európa (a világkormány) érdeke. Hogy ez hogyan érint 80 millió emberi lényt, mellékes a fideszes firkász számára. Azok úgyis csak szedett-vedett arabok neki...?

Zsidó-arab háborút, sőt atomháborút is vizionál. El tudjuk képzelni, amint kéjes élvezettel tekint a Dimona felől szétspriccelő atomhalálra.

Az Iszlám Testvériség szerinte a tálibokkal egyenlő, s hogy a demokratizálódó egyiptomiak nehogy rájuk szavazzanak, még azt helyesnek tartja Szentesi Zöldi, hogy megvonják Egyiptom önrendelkezési jogát. Azt írja a fiatal "demokrata": "Talán nem kéne megvárni, amíg maguk veszik a kezükbe a sorsukat." Igazi demokratikus meglátás. Ezt már csak tetézi, hogy azt állítja, hogy az iszlám sötétséget hoz az iszlám világnak.

Csak egyet hiányolunk a cikkből. Szentesi Zöldi megfelejtkezett a Jobbikról. Mert azért azt sejtjük, hogy ez is belpolitikai áthallásokkal terhelt egy cikk. Szentesi Zöldi szerint ugyanis nem az a kérdés, hogy a fáraó jó vagy rossz, hanem fáraóra szükség van. Gyurcsány Ferencet követi Orbán Viktor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése