Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. május 16., vasárnap

Megmagyarázhatatlan jelenség: Korán-idézetek egy csecsemőn

A Dr. Infó cikke
Megmagyarázhatatlan jelenség: Korán-idézetek egy csecsemőn

A 9 hónapos, dagesztáni Ali Yakubov ámulatba ejtette a világot tavaly, amikor bőrén az iszlám Szent Könyvének szavai jelentek meg. A misztikus jelenségről a russiatoday.com is tudósított.

A kilenchónapos kisfiú bőrén Korán-idézetek tűntek fel

A kisfiú hátán, karjain, lábain és hasán a Korán betűi tűntek fel majd halványodtak el és jelentek meg újak. Leírhatatlan volt a szülők ámulata, amikor a világrajövetelkor az Allah szó rajzolódott ki Ali állán. Azóta a test szinte minden táján jelent már meg idézet a szent iratból. A csöppséget természetesenszakemberek vizsgálták, akik szerint az egészen bizonyos, hogy nem ember rajzolja vagy festi a gyermek bőrére az írásjeleket.

Madina Yakubov és férje Shamil egyetlen vallást sem követtek, ameddig a titokzatos jelenség hatására más meggyőződésre nem jutottak. Amint azt az édesanya elmondta, hetente kétszer, hétfőnként és csütörtökről péntekre virradóan tűnnek fel újabb és újabb Korán-tanítások a gyermeken.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése