Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. augusztus 11., szerda

Náci terroristákkal említi egy lapon Rózsa-Florest az MTI

A Magyar (?) Távirati Iroda jelentésére alapozva közöl cikket a HVG. Az írás beszámol arról, hogy egy Jean Ziegler nevű svájci szociológus könyvet adott ki, mely arról szól, hogyan lázad Bolívia síkvidéki, európai eredetű lakossága a központi hatalmat megkaparintó indián vezetés ellen. A szerző a térség német, olasz, horvát, magyar, ukrán stb. lakóit nemes egyszerűséggel csak náciknak, fasisztáknak, usztasáknak és nyilasoknak titulálja. A könyv apropóján és az állítólagos náci összeesküvéshez kapcsolódóan az MTI megjegyzi: "a bolíviai rendőrség különleges egységei körülzártak egy szállodát Santa Cruzban. A hotelben a balkáni háborúk öt horvát és magyar veteránja fegyvereket és robbanóanyagokat halmozott fel. A helyi hatóságok álláspontja szerint a csoport tervei között szerepelt Morales elnök, Álvaro García Linera alelnök és hat miniszter meggyilkolása. A szállodát megrohamozó katonák három zsoldost agyonlőttek, kettőt foglyul ejtettek."

Az idézett szöveg minden kétséget kizáróan Rózsa-Floresre, a Magyar Iszlám Közösség alelnökére és csoportjára vonatkozik, melynek tagja volt a szintén iszlám hitre tért Magyarosi Árpád is. Szégyen és gyalázat, hogy a Santa Cruz város védelmére felesküdött magyar muszlimokat belekeveri az MTI egy sosemvolt náci összeesküvésbe!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése