Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. szeptember 25., szombat

Mesut Özil kedvese áttért az iszlám hitre?

A Bulvár Sport híre


Melek és Mesut

Szerencsés a focipályán, peches a magánéletben? Egy török lap szerint vége a Real Madridban futballozó Mesut Özil és a csinos Anna-Maria Lagerblom kapcsolatának, német források viszont úgy tudják, nem szakított az álompáros.


Jól mennek mostanában Mesut Özil dolgai. Ami a futballkarriert illeti legalábbis, a nyáron a Werder Brementől a Real Madridhoz igazoló német klasszis remekül szerepel új csapatában, a szurkolók és Jose Mourinho vezetőedző is elégedettek vele. Csak hát nem véletlenül járja a mondás, hogy aki a munkájában szerencsés, a szerelemben annál kevésbé...A török Hürriyet című lap megszellőztette, hogy Özil szakított barátnőjével, az ismert popénekes Sarah Connor testvérével, Anna-Maria Lagerblommal, akivel pedig hosszú távra terveztek, és aki kedvese kedvéért áttért az iszlám hitre és a Melek (Angyal) nevet is felvette.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése