Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. szeptember 20., hétfő

Tévedésből szavaztak muszlimok a Svéd Demokratákra?


Nem semmi. Egyes sajtóhírek szerint Malmöben számos muszlim szavazott szélsőjobboldali pártokra így a vártnál egy picit gyengébben teljesítő Svéd Demokratákra (Sverigedemokraterna) és a Szkánia Pártra (Skane Partiet), ami amúgy nemes egyszerűséggel be is tiltaná az iszlám vallást a térségben. Sok svédül csak gyengén beszélő bevándorló a svéd "demokraták" nevét keverte össze a szociáldemokratákkal. A tanulatlan iszlám vallású nők egy részét az tévesztette meg, hogy a Szkánia Párt listavezetője -egy iszlamofób tartalmú röpanyagon- fejkendőben pózolt.

Nos, én azt mondom, hogy az ilyen muszlim meg is érdemli, hogy maga alatt vágja a fát. A svédek pedig megérdemlik bevándorlási stratégiájuk csődjét, a "demokratáik" okozta demokratikus deficitet!

Hétfőn egyébként több tízezer ember vonult utcára Stockholmban, Göteborgban és Malmöben (képünkön a kétezer malmöi igazi demokrata), hogy tiltakozzon a szélsőségesek előretörése ellen. Mint azt már megírtuk, ez az előretörés a három nagyvárosban alig volt érzékelhető. Számos stockholmi szavazókörben az SD 1% körüli voksot kapott csak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése