Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. október 19., kedd

Bűnösnek találták a homoszexuális, perverz gyilkos szaúdi herceget

MTI

Bűnösnek találták kedden az esküdtek egy brit bíróságon a szaúdi királyi család egyik tagját, aki a vád szerint az év elején megölte a szolgáját egy londoni szállodában.
Szaúd Abdulaziz bin Nasszer al-Szaúd herceg - akinek a nagyapja a jelenleg uralkodó szaúdi király fivére - akár életfogytig tartó börtönbüntetést is kaphat a február 15-én elkövetett gyilkosságért.
Az ügyész a tárgyaláson elmondta, hogy a herceg korábban is bántalmazta 32 éves inasát, Bandar Abdulazizt. Az esküdteknek videofelvételeket mutatott be, amelyeket a londoni Landmark szálloda kamerája rögzített. A képeken látszik, amint a herceg taszigálta és ütlegelte szolgáját. A vádlott mobiltelefonján talált fényképek arról tanúskodnak, hogy a bántalmazásnak "egyértelműen szexuális eleme is volt".
A holttesten a halottkémi szemle során súlyos sérüléseket találtak: a vizsgálat agyvérzést, bordatörést, nyaki és állkapocs-sérüléseket, valamint belső szervi károsodásokat tárt fel. A szaúdi herceg büntetését szerdán hirdetik ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése