Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. október 31., vasárnap

Katie Price az Angol Védelmi Liga áldozata?

Akkor miért pózol együtt az AVL vezetőjével?
Az Angol Védelmi Liga (AVL) Katie Price neves brit fotómodellt is szerepelteti támogatói között a Facebook közösségi oldalon. Ugyanis készült egy fénykép, melyen Price a szélsőségesek vezére jobbján mosolyog. A dolog sokkolta a Jordan néven is ismert művésznőt, akitől amúgy nem áll messze a politika, hiszen eredeti nevén (Katrina Alexandria Alexis Infield) elindult a 2001-es parlamenti választásokon, ahol ingyenes mellimplantátumot és több nudista strandot ígért választóinak, de csupán a voksok 1,8%-át volt képes begyűjteni. Azaz kilenc évvel ezelőtt még nyoma sem volt annak, hogy Price iszlamofób lenne.

Katie Price nyilatkozatot adott ki, hogy nem támogatja a szélsőségesen iszlamofób, ám mélységesen filoszemita mozgalmat. A jogászai azon vannak, hogy eltávolíttassák az inkriminált fotót a közösségi oldalról.

1 megjegyzés:

  1. Mondjátok ti terroristák igaz? ÉLJEN AZ EDL! LONG LIVE THE EDL!

    VálaszTörlés