Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. november 1., hétfő

Iszlámellenes misszionárius haknizik a Hit Gyülekezeténél

Hickey harcba hív.
A muszlimok legyőzése a célja?
A közelmúltban a hazai sajtó attól volt hangos, hogy a tatabányai Jászai Mari Színház éléről a szakmai zsűri javaslata ellenére leváltotta a régi igazgatót a város új, fideszes többségű képviselő testülete; s az ifjú színészt, Crespo Rodrigót választották meg igazgatónak.

A bolíviai apától és magyar anyától született Crespo -úgy tűnik-,  karizmatikus keresztény hittérítéssel mutatkozik be. November 3-án ugyanis a hírhedt amerikai teleevangelista, Marilyn Hickey lép fel a világot jelentő deszkákra. Hakniját a filoszemita iszlamofób szekta, a Hit Gyülekezete szervezi.

Hickey 1931-ben metodista családba született. Nem volt rendszeres templomjáró, ám tinédzserként behálózta egy új evangéliumi gyülekezet. 1996 óta készíti a nem éppen keresztényi könyörülettel teli Marylin és Sarah című show műsorát. Az ITT is megtekinthető riport szerint "imád" muszlimokat letéríteni a helyes útról. Rendszeresen jár például Pakisztánba vagy épp Szudánba, ahol a kormányok száz százalékos támogatásával fehér, amerikai nőként szabadon hirdetheti az általa vélt evangéliumot (azaz busralilmuhminin-t).

Hickey azonban arról is ismert, hogy Jézus Krisztusnál is jobban imádja Mammont. Számos esetben vádolták azzal, hogy az általa gyűjtött pénzösszegeket nem rendeltetésszerűen használja fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése