Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. december 27., hétfő

Az iszlamofóbok biztosítási csalása

A futballhuligánokból verbuválódott Angol Védelmi Liga (AVL) újabb botrányba keveredett. A Daily Mail tudósítása szerint egy 57 személyes buszt ért kisebb koccanás után 78 főre kértek kártérítést.

Christopher Cartwright gépkocsivezető már azon is meg lenne lepődve, hogy akár egy szélsőjobboldali megsérült volna, hiszen csupán valami nekicsúszott a busz egyik hátsó sarkának. S azt is megerősítette, hogy a prestoni tüntetésre tartva mindössze huszonöt szélsőséges cionista-iszlamofób ült a buszon.

Maria Caris, a buszt üzemeltető társaság tulajdonosa pedig arról számolt be, hogy cégüket azóta elözönlették a kártérítést követelő levelek, s ő személy szerint retteg a bőrfejűek támadásától.

Az AVL nem kommentálta az esetet. Talán épp azért, mert rasszista szikh szóvivője a bobby-k vendégszeretetét élvezi?!

1 megjegyzés:

  1. Ne gondoljunk mindjárt rosszra, biztos csak elszámolták magukat... végülis, összesen (fejenként) csak húsz ujjuk van...

    VálaszTörlés