Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2011. január 27., csütörtök

Bolek szerint a magyar muszlimok sértett, lusta és pénzéhes zsoldosok

Az egyre inkább elszigetelődő Bolek Zoltán a Magyar Iszlám Közösség Facebook-oldalán ad hangot elégedetlenségének. Egy hozzászólásában így ír: "Egy másik oldalon, de a hazudozás folyok (sic!) teljes gőzzel. S teszik ezt pont olyan emberek, akiknek hatalom és pénzéhségük határtalan. Egyéni és politikai sértődöttségük felül ír mindent. S természetesen a közös "ellenféllel" szemben most a régi, egymást utálók is jó barátok lettek."

A következő kommentje így szól: "Már csak a börtönből szabadult muszlimnak kell csatlakozni, s megvan a tisztes triumvirátus:-) A sértett, lusta, pénzéhes emberek gyülekezete, s már tudnak lassan együtt is imádkozni. (Ha tudnak egyáltalán.)"

Bolek, aki maga számos pénzügyi kérdésben nem tud elszámolni, vádol másokat. Mi csak azt kérdeznénk Bolek Zoltántól, hogy hol a pénz, amit a szudáni kormány a debreceni mecset létesítésére adott neki 2010-ben?

9 megjegyzés:

  1. Válaszolok én, Jákob: Szudánban.

    Amúgy ez az írásod (is) igazi, jó, muszlimhoz méltó írás volt. Remélem, érzed az "iróniát" a szavaimból.

    VálaszTörlés
  2. A cím pedig kifejezetten hazugság, mert nem a muszlimok összességéről volt szó egyáltalán... Nagyon gusztustalan "újságírói" módszer, kiragadni valahonnan egy részletet, és köréhazudni egy álvalóságot.

    VálaszTörlés
  3. Értem. Biztos örültetek volna, ha Bolek szavai rejtve maradnak, de az a helyzet, hogy ezek az "aranyköpések" (gyűlöletbeszéde?) megjelent más fórumokon is. Én is onnan értesültem, s nem a MIK oldaláról. A bejegyzések már most kivívták a magyar muszlimok ellenszenvét.

    VálaszTörlés
  4. Állítólag szintén kapott Bolek úr egy kb.4000 eurós nagyságrendű összeget Szudánból - az azóta e támogatás felhasználása nélkül- megjelent Korán kiadására.Amennyiben ez valóban így van, ez a pénz mire került felhasználásra??

    VálaszTörlés
  5. @Világ mecsetei:
    Mindketten tudjuk, hogy előbbi kommented hazugság. HA pedig valamilyen fórumról átveszel - ellenőrizetlenül - bármit, és utána leközlöd, az is csak téged minősít. Főleg, hogy "cikkedben" (gyűlöletbeszédedben?) forrásként a Magyar Iszlám Közösség Facebook-oldalát jelölted meg - ami ZÁRT.
    Apropó, forrás: kérésem ellenére, még mindig nem jelölted meg ennek a bejegyzésnek a forrását: http://busralilmuhminin.blogspot.com/2011/01/magyar-iszlam-kozosseg-kozlemenye.html
    A bejegyzés forrása egyértelműen portálunk, a magyariszlam.hu - ez onnan is megállapítható, hogy még arra is lusta voltál, hogy a formázáson változtass...

    @Névtelen
    Alhamdulillah, nemrégiben fejeztem be a Mihályfi Balázs-féle Kegyes Korán értelmezés-fordításának nyomdai szerkesztését. Az állítólag kapott összeg mennyiségéről (és egyáltalán létezéséről) nem tudok, azt sem tudom, hogy az (ha létezik) miért nem a legutóbbi kiadásra lett fordítva - nem vagyok ugyanis sem az elnökség, sem a súra tagja (a pénzek felhasználásának módjáról ők döntenek), de valószínűsítem, hogy az általam nyomdaszerkesztett változat kiadására lesz fordítva (ha létezik egyáltalán persze), amit INGYEN fogunk adni az érdeklődőknek.
    Névtelennek még tanácsolnám azt is, hogy talán "nevesítse" magát a hozzászólásaiban, akárcsak én - megadva ezzel a minimális tiszteletet... Meg aztán, tudom, hogy nálunk a 60 évnyi 'vörös köd' folytán "hagyománya" van a 'névtelenkedésnek' - de ettől még nem kell lesüllyedni a besúgó férgek szintjére.

    VálaszTörlés
  6. totpisti, nem hazugság. A zárt csoport egyik tagja kitette egy másik zárt csoportban.

    Hazugság viszont az, amit írsz, ugyanis Bolek az általa ellopott 4000 euróból a Hanif-kiadást lett volna köteles finanszírozni. Azt arra kapta.

    Az Abdurrahman-féle fordításara pedig így írjátok rá a nevet: MIHÁLFFY BALÁZS, mert minden más írásmód esetén igen ideges szokott lenni. A minimum az lenne, hogy a fordító nevét tudjátok, ha már a pénzzel nem tudtok elszámolni!

    A közlemény forrása a Magyar Iszlám Közösség, aláírása pedig Bolek Zoltán. Olvasd csak el, ha nem vagy hozzá lusta!

    VálaszTörlés
  7. @Világ mecsetei - remélem, hamarosan véget ér a rágalmazó kampányhadjáratod...
    Nem tudom, tisztában vagy-e azzal, hogy valakit lopással vádolni, bizonyítékok nélkül, RÁGALMAZÁS, és ez bizony köztörvényes cselekmény, hacsak az elkövető elmeállapota miatt nem büntethető.
    Ja, amúgy úgy látom, két személyiséged is jelen van itt, hiszen @Névtelen helyett is te válaszolsz, ráadásul rögtön hazugsággal vádolsz: talán olvasd el mégegyszer, amit írtam: "Az állítólag kapott összeg mennyiségéről (és egyáltalán létezéséről) nem tudok..."
    Bakker, Jákob, amiről nem tudok semmit, hogy hazudhatnék?! Persze, mindenkinek saját maga a kiindulási alap, de azért, mert neked lételemed a hazugság és a rágalmazás, még nem kell rögtön ezt feltételezni másról is... Amúgy, látszólag te mindent tudsz - nem te tüntetted el esetleg?! Tegyél feljelentést - csak vigyázz, mert a "hamis vád" is köztörvényes kategória... A fordító neve miatt ne aggódj, már most is helyesen van feltüntetve; de ha gondolod, elküldöm neked a szerkesztett változatot emailben, cenzúrázásra...

    A közleménynél továbbra sincs forrásmegjelölés, amit te írsz, az a cím, illetve az aláírás. Forrás az, AHONNAN átvetted, ez pedig jelen esetben a magyariszlam.hu oldal.

    Végezetül csak annyit: máskor, mielőtt rágalmazni, hazudozni,mocskolódni kezdesz, vedd figyelembe, hogy előbb-utóbb mindannyian Isten ítélőszéke elé állunk - ki előbb, ki utóbb - és ott kell majd számot adnod...

    Isten vezessen téged az Egyenes Útra!

    VálaszTörlés
  8. Ja, még csak annyit: van egy jó, magyar közmondás: a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát:
    Idézlek, Jákob:

    "totpisti, nem hazugság. A zárt csoport egyik tagja kitette egy másik zárt csoportban."

    Akkor most mikor hazudtál? Amikor ezt írtad, vagy amikor azt írtad, hogy egy fórumon olvastad?

    VálaszTörlés
  9. Kár a Boleken vitatkozni,hisz mindenki tudja,hogy csak a pénz motiválja ,ha az iszlám nem lenne éhen is halna a családjával.Jegyzőnek nulla,semmihez sem ért,dolgozni nem szeret,csak a duma,ami mögött nincs semmi tartalom!Talán ezen kéne elgondolkozni és egy olyan emberre rábizni a MIK-et aki hiteles tudna lenni és nem utolsó sorban becsületes!

    VálaszTörlés