Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2011. január 31., hétfő

Kecskebaszóknak nevezi az arabokat a szocialista zsidó a Facebook-on

Egy, a közösségi oldalon indult vitában Szűcs Attila László, az MSZP-frakció üdvöskéje gyalázza az arabokat. Szűcs magát ugyanott zsidónak mondja.



Szűcs a párt honlapján így vall: "Fiatal párttagként célom, hogy elfogadottá és népszerűvé tegyem az MSZP-t, mint európai szociáldemokrata pártot a fiatalok körében." Nos ezzel nem lesz népszerűbb. Vagyis az arabok vagy muszlimok körében semmiképp!

4 megjegyzés:

  1. ebbe most mi a "jó hír a hívőknek"?

    VálaszTörlés
  2. Hatalmas intelligenciáról tett tanúbizonyságot Szűcs Attila László.
    Bár nem politizálok, a kellő véleményem még így is megvan az MSZP-ről, valamint az áldásos tevékenységéről.
    Ha az emlékezetem nem csal akkor ők voltak azok akik, az SZDSZ-szel és az izraeli barátaikkal karöltve, történelmének legmélyebb gödrébe taszították Magyarországot.

    VálaszTörlés
  3. Módosítok, mert lemaradt: a rendszerváltás utáni Magyar Köztársaságot akartam írni.

    VálaszTörlés
  4. Undorító egy ember!! Sok arab milliószor különb!! Én muszlim vagyok és alhamdulillah a férjem arab és igen is nagyon jó ember! Amit olvastam csak egy rasszista,ember gyűlölködése,olyan,mint Hitler volt és sajnos ilyen emberek miatt tarunk ott,ahol tartunk...szánalmas...

    VálaszTörlés