Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2011. január 9., vasárnap

A kommunisták álmuszlimnak tartják Harun Yahyát

Maffiózó? Görevli?
Nem: a muszlim Harun Yahya 
A Red Help nevezetű szélsőséges oldal, melyen két tiltott önkényuralmi jelkép is virít egy számunkra kevéssé izgalmas témában (Darwin és Marx) a következőket írja:

Egy ál-iszlám írás például nem érti, hogy kerültek ki a halak a szárazföldre és miért nem fulladtak meg. Ezzel az író orbitális hibát vét, és azt hiszi, hogy az evolúció nem évmilliós, hanem néhány perces folyamat. Nem is beszélve arról, hogy a „hiányzó láncszemnek” nevezett fajok létét is kétségbe vonja hasonlóan, ahogy a neonácik tagadják a gázkamrákat. Ahogy a gázkamrák megtekinthetők Auschwitz-ban, úgy a”hiányzó láncszemek” kövületei is ott vannak a múzeumok polcain.

Eltekintve attól, hogy ez egy téves vulgármarxista okoskodás, nem nehéz észrevenni, hogy a kritika tárgya a Harun Yahya néven is ismert török vallástudós, Adnan Oktar.

Adnan Oktarra amúgy Törökországban is egyre komolyabb össztűz zúdul, főleg a Cübbeli Ahmet hodzsa néven elhíresült Ahmet Mahmut Ünlü részéről, aki az előbbi hitelveit bátilnak (feleslegesnek, az iszlám hittannal ellentmondónak) mondta különösen a Mehdi-hit kérdésében.

Harun Yahya gondolatai magyarul ITT érhetőek el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése