Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. május 15., szombat

Hála Istennek: bezáratták a nudista hotelt!


Kizárólag férfiak dolgozhattak a muszlim ország pucér szállodájában

Alighogy megnyitották, már be is zárt Törökország egyetlen nudista szállodája. Az ország hatóságai hivatalosan „építési szabálytalanság" miatt tettek lakatot a Marmaris városában május elsején átadott hotelre. Úgy vélték, hogy az egyik erkély engedély nélkül került az épületre, ezért azonnali hatállyal kilakoltatták mind a 12 vendéget.

A többségében muszlim vallású országban sokan ellenezték a nudista hotel megnyitását. Török állampolgárok nem is vehetik igénybe a szolgáltatásait, a falai között pedig a röpke pár nap alatt szinte kizárólag állig felöltözött férfiak dolgoztak. A szálloda területén és a saját tengerparton a vendégek szabadon meztelenkedhettek – egészen mostanáig. Az még nem teljesen világos, hogy az építési hibák kijavítása után újra fogadhat-e vendégeket a muszlim világban egyedülálló hotel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése