Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. június 18., péntek

Nem léphet fel Hágában Snoop Dogg. Csak nem azért mert a Nation of Islam híve?

Független Hírügynökség

Lemondták Snoop Dogg koncertjét egy holland fesztivál szervezői, miután csütörtökön Hága város illetékesei közölték: az amerikai rappert nem látják szívesen a városban.


Snoop Dogg június 27-én szerepelt volna a hágai Parkpop fesztiválon, de a város illetékesei közleményükben azt írták: a rapper nem lép fel, mert "így akarják megóvni a zenei esemény szabad, nyílt és barátságos atmoszféráját." Azt azonban pontosan nem írták, hogy milyen kifogásuk van Snoop Dogg ellen.

Az amerikai hip-hop sztár - akinek igazi neve Calvin Broadus - többször került összetűzésbe a törvénnyel azóta, hogy 1993-ban felmentették gyilkosság vádja alól. Több országba nemkapott már vízumot egyebek mellett drogproblémái miatt.

A Parkpop fesztivál szervezői közölték: "nagyon csalódottak", mivel Snoop Dogg lett volna a rendezvény fő sztárja. Idén tartják egyébként a jubileumi, 30. Parkpop-ot Hágában: az esemény Európa legnagyobb ingyenes zenei fesztiválja. Ott lesz a német poplegenda, Nena és a színész-zenész Juliette Lewis is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése