Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. augusztus 11., szerda

Egy olasz fasiszta az iszlám ellen uszított a Magyar Szigeten

Fiore itt megkapja, amit érdemel. A Magyar Szigeten senkinél sem volt tojás?

Sajtóhírek szerint az idei Magyar Sziget egyik díszvendége Roberto Fiore olasz EP-képviselő volt, aki az Új Erő nevű nemzeti radikális párt feje. Fiore és pártja a klasszikus fasiszta hagyomány továbbvivői Itáliában. A Hatvannégy (A történelmi Magyarországnak csak hatvanhárom vármegyéje volt!) Vármegye Ifjúsági Mozgalom által szervezett, számos botránnyal kísért rendezvényen (újságírókat fenyegettek meg, labdarúgó szurkolókat bántalmaztak és Fankadelit is csak a testőrei mentették meg a lincseléstől) Fiore az iszlámot Európa jobboldali mozgalmai közös ellenségének nevezte.

Az iszlám vallás tiszteli a nemzeti hagyományokat és a nemzeti öntudatot. Sőt, az iszlám törvényei szerint egy muszlim köteles is a hazáját megvédeni. Ha az európai nemzetek befogadóbbak lennének, a muszlimok energiáit jobb irányba terelhetnék! Nem az iszlám ellen kéne uszítani, hanem megerősíteni a muszlimok öntudatát és ellenőrizni a bevándorlást, mert a valódi probléma az, hogy egyes muszlim migránsok nem az iszlám értékrendjét és viselkedésformáit jelenítik meg Európában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése