Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. augusztus 19., csütörtök

Harmadszor kapjuk lódításon a zsido.com hírportált

Két előző csúsztatásához hasonlóan a zsido.com című szélsőséges hírportál újabb valótlanságot állít a muszlimokkal kapcsolatban. Friss cikkükben azt próbálják elhitetni olvasóikkal, hogy Recep Tayyip Erdogan, török miniszterelnök nem akarta meghívni az eid-ul-fitr nevű vallásos ebédre.

A gond ezzel a következő: az eid-ul-fitr (a böjtmegtörés ünnepe) az idei évben csak szeptember 9-ére fog esni, azaz az állítás valótlan, hiszen az ünnep csak három hét múlva lesz esedékes. Nem mellesleg a törökök ramazan bayraminak hívják. Ha pedig Erdogan mégsem hívná meg a zsidó követet a nevezett ebédre, azon sem lehetne csodálkozni, hiszen a közel-keleti terrorállam elitkommandója kilenc török békeaktivistával végzett az idei év májusában, mikor az IHH nevű karitatív szervezet segélyt próbált a gettószerűen elzárt Gázába bejuttatni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése