Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. szeptember 12., vasárnap

Nógrádi terrorváddal illeti a magyarországi muszlimokat

Nógrádi György ún. biztonságpolitikai szakértő. Ki is egy ún. biztonságpolitikai szakértő? Aki el-elszunyókál a karosszékben, s közben el-elfantáziál a világ dolgairól. Nógrádi minden bizonnyal ilyen. Úgy nyilatkozik a magyarországi muszlimokról, hogy mindeközben -talán- még eggyel sem találkozott személyesen. Nógrádi szerint Magyarországon is gond a másod- és harmadgenerációs muszlim bevándorlók radikalizálódása. Kedves Nógrádi úr, mutasson már nekem egy, azaz egy harmadgenerációs muszlimot! Vagy egy tucatnyi szavazókorú másodgenerációst! Csak nem már a pelenkásainktól is fél, mikor az alábbi blőd nyilatkozatot teszi a németországi problémák és Hamza al-Madzsari kapcsán:

„Magyarországon ez a probléma sokkal kevésbé jelentkezik, mint Nyugat-Európa államaiban. Itt is jelen van, a magyar politika, a rendőrség és a titkosszolgálatok próbálják a helyükön kezelni ezeket a dolgokat, így ebből eddig komoly feszültség Magyarországon még nem volt”?

Jól jön ez a Hamza -polgári nevén Thomas U.- a magyarországi rettegőknek. Jelenleg azt sem tudhatjuk, hogy létezik-e, német-e, magyar-e, s hogy mit is tett azon kívül, hogy hamis úti okmányokkal próbált repülőgépre szállni Isztambulban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése