Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. október 11., hétfő

A holland PVV is tiltaná a minaretek építését

A rasszista Bevándorló blog idézi a Szentkorona Rádiót

Az El-Firdous mecset Lelystadban,
egyike Hollandia majd kétszáz minaretes mecsetjének
Az egyik holland jobboldali párt (PVV) képviselője elmondta: javasolni fogja a kormánynak, hogy csatlakozva a svájci példához, náluk is törvény tiltsa a minaretek építését.
Svájcban döntés született arról, tiltani fogják az iszlám minaretek építését, amelyek a bevándorlók egyre nagyobb térnyerését jelképezte eddig. A magyar liberális sajtóban szégyenletesnek állították be a Svájcot védő óvintézkedést, Hollandiában pedig megmozgatta a politikusok fantáziáját, és átvennék a példát. Nem sokkal korábban már Olaszország is elgondolkozott a törvény bevezetésén.
Geert Wilders a Volkskrant napilapnak elmondta:" Fel fogjuk szólítani a kormányt, hogy hasonló népszavazást tegyen lehetővé Hollandiában is". A PVV vezetője egyben gratulált is Svájcnak. Hozzátette: "Amennyiben a kormány nem lesz hajlandó megtartani a szavazást, úgy mi magunk fogjuk benyújtani a törvényjavaslatot. Ami lehetséges volt Svájcban is, itt is megvalósíthatónak kell lennie."
A PVV holland jobboldali párt eddig is híres volt a bevándorlók elleni fellépéseiről, jelenleg a 150 fős törvénytestületből 9 helyet ők foglalnak el. Közvélemény kutatások szerint, ha most tartanák a választásokat, már 27 helyet tudhatnának magukénak, így a 35 székes keresztény demokraták mellett a második legnagyobb erőt képviselnék.

ITT nézegethet képeket holland mecsetekről.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése