Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. november 4., csütörtök

Istent káromolja a Hit Gyülekezete lapja

Németh Sándor a Hetek első példányával.
Tudatosan készültek Isten káromlására?
Megszoktuk már a filoszemita-iszlamofób szektától, hogy az iszlám ellen igen éles kirohanásokat tesz. Savanyú a szőlő mondhatnánk, hiszen -többek között- az áll a gyűlöletbeszéd mögött, hogy a felekezet több tagja is muszlim lett. Megszoktuk azt is, hogy válogatott fegyverekkel harcolnak: uszító röplapokat ragasztanak a pesti utcákon, lejárató internetes oldalakat létesítenek, melyek rendre megszűnnek, vagy éppen tüntetést szerveznek az arab-magyar közeledés ellen.

A szennyes hadviselés azonban új fázisba lépett. A teológiai-politikai hadakozás terén merőben új, hogy már attól sem riadnak vissza, hogy Hetek nevezetű, kétes minőségű sajtótermékükben egy cikkük címe a Teremtőt káromolja.

Ennél nincs lejjebb! Lehetünk ellenérdekeltek, kritizálhatjuk egymást, de Istent ne! A Hit Gyülekezete magát ezzel kiírta az egyistenhívő vallások közül!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése