Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. november 30., kedd

Jobbikos felszólalás a nemzetközi palesztin nap alkalmából

A parlamenti felszólalást a Bar!kád tette közzé

A jobbikos országgyűlési képviselő a palesztin szolidaritás nemzetközi napján a zsidó állam születésének agyonhallgatott árnyoldalaira világított rá a Parlamentben.

1977 –ben az ENSZ november 29 –ét a palesztin szolidaritás nemzetközi napjává nyilvánította, abból az apróból, hogy a cionista entitás akkor már 10 éve illegális megszállás alatt tartotta a Gázai övezetet, Ciszjordániát és Kelet-Jeruzsálemet.  1999-ben az ENSZ kérvényezte a tagállamoktól, hogy e nap kapjon nagyobb teret, nagyobb nyilvánosságot, amit én eme felszólalásom révén is próbálok segíteni.
Különösen fontos ez akkor, amikor a történelemtudomány, sok száz civil és hivatalos szervezet már szinte tényként kezelik, hogy a cionista entitás egy tömeggyilkos, népirtó és rasszista terrorállam. Amikor pedig sok – sok év múlva a történészek majd az ezen évek, s ezen ciklus parlamenti jegyzőkönyveit tanulmányozzák, mint mi a reformkori izgalmas országgyűlési jegyzeteket, akkor látni fogják, hogy a magyar országgyűlésben nem csak olyan - a tényeket tagadni képes - pártok  foglalnak már helyet, akik a népirtást elnézik, a gyilkosokkal pedig egymást ölelgetik, s tűrik, hogy a földet s országunkat felvásárolják. Sőt, ha szavazni kéne róla, meg is szavaznák, mint erre volt már példa november 8-án.
A dátumválasztás pedig nem véletlen, hiszen 1947 –ben az ENSZ ezen a napon osztotta fel Palesztinát egy arab - és egy zsidók lakta területre, majd nem sokkal később némán asszisztált a palesztin exodushoz, azaz 710.000 palesztin kényszerű meneküléséhez otthonaikból, szülőföldjükről.
Ezen napon csendben emlékezzünk erről, illetve további, kevésbé ismert tényekről is;  a Közel-keleten  az első terrorista szervezetek által meggyilkolt emberek százairól, akiket a 20-30-as években verbuvált Haganah, Irgun és Lehi terrorista szervezetek  puszta gyűlöletből gyilkoltak meg.  Egy ilyen példa Deir Jaszin falva, ahol 1948 áprilisában jártak az Irgun terroristái. Itt 254 férfit, nőt és gyereket géppuskáztak le. Sajnos a kiirtott falvak neveit még sokáig lehetne sorolni.
A közel-keleti terrorizmus tehát innen, ezektől a szervezetektől eredet. Az Irgun nevéhez fűződik az autóbombák használatának feltalálása, majd elterjesztése illetve az 1946-os Dávid Király Hotel elleni véres merénylet. A hotel az akkori brit parancsokságnak adott otthont. Az épület felrobbantásában 91 brit és arab halt meg. Az Irgun parancsnoka ekkor már a későbbi miniszterelnök, Menachem Begin volt, akit 1978 – ban Nobel- békedíjjal tüntettek ki. Az Irgunnál is szélsőségesebb csoport a Lehi terrorcselekményeit pedig fel sem sorolnám...
A cionista entitás összegründolása után e terrorista szervezetek az akkor megalakuló hivatalos izraeli hadseregbe olvadtak, imigyen emelve a terrorizmust állami szintekre, mely már fél évszázada pusztítja a Közel – Keletet. 1980-tól a zsidó hadseregben kitüntetést neveztek el az egyik terrorista szervezetről (név szerint a Lehtiről), vállalva a kontinuitást, ami a legutóbb gázai mészárlásokon meg is látszik. A cionista entitás a leghatékonyabb népirtó állam, hatékonyabb mint bármely másik ország, amelyet a történelem feneketlen kútjából elő tudnánk húzni,  mert az elkövetett bűnöket kiváló PR – csomagolással tudja eladni. Ennek egyik legkiválóbb bizonyítéka a pár héttel ezelőtti társulási szerződés megszavazása.
a zsidók bűneinek felsorolásához sajnos nem lenne elegendő e csekély idő, amely rendelkezésemre áll és nem is az én feladatom lesz ez a jövőben.  Felszólásom lényege tehát, hogy a Magyar Országgyűlésben is hangot kapjon a Palesztin szolidaritás emléknapja, s hogy ezzel is némileg ellensúlyozni tudjuk a november 8-ai szégyenét. Muszáj az Országgyűlés falai között is szavakból szőtt örök mementót állítanunk a palesztin áldozatoknak!  Köszönöm a figyelmet!
Németh Zsolt
országgyűlési képviselő
Jobbik

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése