Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. december 6., hétfő

Al-Karadávi szerint Katar legyőzte az amerikaiakat

Eljött az idő, hogy a muszlimok
 rendezzék a "sátáni bajnokságot"?
Juszuf al-Karadávi az egyik legbefolyásosabb kortárs muszlim tudós, aki történetesen önkéntes száműzetését épp Dohában, a katari fővárosban tölti. Az egyiptomi születésű imám a Muzulmán Testvérek vezető ideológusa. Kijelentései egyaránt bírnak vallási és aktuálpolitikai súllyal.

Karadávi legújabb nyilatkozatában azt, hogy engedélyezik a nyílt és szemérmetlen alkoholfogyasztást, s azt, hogy Katar korlátok nélkül megnyílik a cionisták előtt, az iszlám győzelmeként éli meg - tudósít az al-Arabíja. Arról nem is beszélve persze, hogy egyre inkább világossá válik, hogy az öböl-menti miniállam sikere mögött valójában egy jól körvonalazható lobbi, s nem csekély mértékű korrupció áll.

Karadávi nyilatkozata azért is figyelemre méltó, mert a szalafi álim 2009-ben még sátáninak bélyegezte meg a labdarúgást!

A 2022-es focivébé anyagi haszonnal mindenképp kecsegtet, de az iszlám diadalát a "romlott Nyugat" felett semmiképp sem hozza el. Sokkal inkább a "romlott Nyugat" istentagadó kultúrájának térnyerését jelenti Katarban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése