Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. december 31., péntek

Hazugságot terjesztenek a Kegyes Koránról

A Commando nevezetű oldal gyalázatos hazugságot terjeszt a Kegyes Koránról.


A szeptember 11-ei terrortámadások kapcsán vezet le egy nevetséges számmisztikai gondolatmenetet és azt állítja:


A legismertebb szimbóluma Amerikának a Stars & Stripes ( Csillagok és Csíkok), a Sas.
A következő idézet a Koránban, az Iszlám vallás könyvében található:

“Ez meg van írva, Arabia fia fel fogja ébreszteni a félelmetes Sast. A Sas mérge végig fog söpörni Allah földjén, amíg páran kétségbe esnek, addig több és több embert boldoggá tesz: a Sas mérge megtisztítja Allah földjét és béke lesz.”

Ez az idézet a Korán 9.11 könyve.A Kegyes Korán 9. szúrájának 11. ájája így szól: 
فَإِن تَابُوا وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّكَاةَ فَإِخْوَانُكُمْ فِي الدِّينِ ۗ وَنُفَصِّلُ الْآيَاتِ لِقَوْمٍ يَعْلَمُونَ
Ez azt jelenti: "S ha bűnbánatot tartanak, és felállnak imádkozni, és megadják a kötelező adományt, nos akkor testvéreitekké válnak a vallásban. És részletesen megmagyarázzuk a verseket a népnek, mely tud."


(A fenti áját egy téves kattintás miatt eredetileg helytelenül közöltük, kommentelőnk felhívására javítottuk.)1 megjegyzés:

  1. Már elnézést.

    "Ám ha most megbánással fordulnak Allahhoz, elvégzik az imádságot és megadják zakátot, akkor testvéreitek ők a hitben. Megmagyarázzuk jeleinket/verscinket azoknak az embereknek, akiknek tudásuk van."
    9:11

    VálaszTörlés