Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2011. január 12., szerda

Anti-iszlám szerveződések idehaza is

Ő az SIOE elnöke. Nem a kopasz,
hanem a szemüveges.
Stop Islamization of Europe! (SIOE) Ezzel a névvel alakítottak nemrégiben egy iszlámellenes szervezetet Európa nagy bajnokai. A magyarországi ágának honaplja itt található.
Hát elgondolkodtató... Legyünk naívak, és higgyük azt, hogy a kereszténységet akarják megvédeni a muszlim terjeszkedéstől? Attól tartok, ez luxus... A szent vallás már évtizedek óta hanyatlóban van, és arról nem a muszlimok tehetnek. Így hát máshol lehet az a bizonyos kutya elásva.
A napjainkban feltörekvő újnacionalisták egy újabb kampányfogásával találhatjuk szembe magunkat. Az ugyan kétségtelen, hogy kordában kell tartani az iszlám európai terjeszkedését. Ám ez a fajta agresszív magatartás háborúhoz vezet!
És érdekes az is, hogy akik a dzsihddal és a terrorizmussal riogatnak bennünket, - ürügyként felhasználva a muszlim közösségek ellen - szítják a gyűlöletet. Na most ha ők annyira minket szeretnének megóvni, inkább szabályoznák a bevándorlásokat... Csak ugye amég a bérmunkás olcsón végzi a munkáját, had jöjjön, mégha E.T. dédunokája is... Hát most kapkodhatnak segítségért, amikor a póráz elszakadt.
Csak úgy mellékesen megemlíteném itt a zsidóság szerepét is. Az gondolom mindenkinél tiszta, hogy a keresztények és a zsidók között mondhatnám "hagyományos" viszálykodás alakult ki a történelem során. Ellenük mégsem emelte fel senki a szavát íly módon. Ebből tökéletesen leszűrhető a konklúzió: akkor, amikor a palesztin-izraeli konfliktusok tetőpontján a világ rokonszenve a palesztinoké lett, kapóra jöhet egy világméretű anti-iszlamista "koalíció".
Ne ringassa senki magát olyan téveszmékben, hogy majd egész Európa összefog az iszlám világ ellen. (Ami mellesleg a világ 3 legnagyobb vallásának egyike!) Ez mind csak az érdekek harca és politika. És érdekes módon megint a keresztény és az iszlám világ áll egymással szemben... Milyen érthetetlen is ez...

6 megjegyzés:

  1. Nem feltétlenül a kereszténységet szeretnénk "megvédeni", bár ez sem elhanyagolható szempont. Országunk arculatának és társadalmi egyensúlyának megteremtéséért ill. megteremtéséért vagyunk.

    Szervezetünk megalapítását nem "újnacionalista kampányfogásnak" szánjuk, hanem ébresztőnek, hogy minél többen nézzenek utána mi várható itt is, amennyiben nem vesszük elejét az muszlim bevándorlásnak.

    "Az ugyan kétségtelen, hogy kordában kell tartani az iszlám európai terjeszkedését." Akkor most hol is a probléma velünk? :) Nem hiszem, hogy a bevándorlás törvényi szabályozása háborúhoz vezetne, hiszen nyugaton sincs így, igaz ott kicsit későn ébrettek rá ennek a fontosságára.

    Mi nem fenyegetünk senkit "dzsiháddal és terrorizmussal". Ha erről talál valamiféle említést bármely hozzánk köthető oldalon, nyugodtan szóljon! És csak halkan teszem hozzá: nem érdemes keresni olyat, amit úgy sem fog megtalálni.

    Vajon miért? Talán, mert a 15 millió zsidó nem tud különösebb etnikai és vallási vonzatú változást előidézni a világ 1,8 milliárd muszlimjával szemben.

    Az iszlám ellen én sem fognék össze senkivel. Viszont a muszlim bevándorlás témájában igencsak hamar közös nevezőre juthat Európa. Érdekek harca? Ha egy élhető társadalom megteremtése áll Európa érdekében, akkor ez valójában az "érdekek harca".

    Tessék tőlünk kérdezni, mielőtt tényként kezelnek bármit is velünk kapcsolatban. Gondolom Önek sem szeretnék félretájékoztatni az olvasóikat, vagy tévedek?

    SIOE Magyarország

    VálaszTörlés
  2. Elnézést: Országunk arculatának és társadalmi egyensúlyának megteremtéséért ill. megtartásáért vagyunk.

    VálaszTörlés
  3. Komikus mikor magát nem-igazán-reformátusnak valló, ám a keresztyén szeretetről és irgalomról hírből sem halló Farkas Marcell és gyűlölködő marionett szervezete szeretné Európa keresztény jellegét megőrizni.

    Egyrészt mert a Goldziher Ignác városából származó Farkas Marcell saját blogján vallja be, hogy NEM IGAZÁN keresztyén. Másrészt Európa SEM keresztény. Európa ma egyrészt a Farkasékhoz hasonló cionisták (lásd Farkasék sárgacsillagos logóját!!!) kezében van gazdaságilag és politikailag, másrészt szellemileg az amerikai kultúrszemét és a felvilágosodásban gyökeredző ateizmus és szekularizmus katyvasza.

    Farkas Marcell, jobb ha egy szót jól megtanulsz arabul: DZSIHÁD! Mert a mi -más kisebbségekkel szemben- megvédjük magunkat. Mert mi nem tatjuk oda a másik orcánkat, hanem visszaütünk. Mert Töhötöm vezér, Aba Sámuel és Horthy Sharif unokáiként, inkább vagyunk magyarok, mint azok, akik egy nyugati mintát másolnak!

    Az SIOE nem magyar! Az SIOE egy európai lobbiszervezet! Az SIOE cionista, az SIOE drogliberalizátor! Az SIOE a homoszexuálisok érdekvédője!

    Kedves Marcell, miért van az, hogy annyi sok iszlamofóbról derül ki, hogy homoszexuális? A magyarországi SIOE-vel kapcsolatban is rendelkezésünkre állnak ilyen jellegű adataink. Miért?

    Csak nem mert a muszlimok csípik liberális-homoszexuális-cionista-alkoholgyártó-disznógyártó stb. lobbi szemét?

    VálaszTörlés
  4. Nem kell ahhoz feltétlenül vallásosnak lenned, hogy hazád konzervatív értékeinek a jövőbe való átmentéséért kiállj.

    Örülök, hogy már nem csak azoktól kapom meg, hogy cionista vagyok, akikkel egy és ugyanazon párttal szimpatizálunk, hanem magyarországi muszlimoktól is. Szélesedik a kép, hurrá!

    Csak gondolkozzon el, hogy egy iszlamizáció ellenes szervezet mennyire mosható össze drogliberalizációval és a homoszexualitás támogatásával. Higgye el, egy betű nem hangzott el erről és nem is fog, ugyanis nekünk egyrészt nem ez a feladatunk, másrészt pedig távol álljon tőlünk.

    Jó lenne látni azokat az adatokat, kíváncsi lennék rá, mert én nem tudok róluk.

    Félreértés ne essék, nem vagyok a homoszexuálisok ellen sem, amíg nem próbálják másoknak "reklámozni" ezt az életmódot pl. felvonulásokkal.

    Szóval mielőtt valótlan állításokkal illeti a magyarországi szervezetet előbb nézzen utána, hogy ez mennyiben feleltethető meg a valóságnak.

    SIOE Magyarország

    VálaszTörlés
  5. @világ mecsetei: touché! egyetértek!
    @bevándorló: pl. gert wilders, vagy hogy is hívják azt a holland iszlamofób cionista buzit...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rákerestem arra az emberre akiről írtál, és felesége van. Milo Yiannopoulos sokkal jobb példa ha egy "iszlamofób cionista buzi"-t keresel.

      Törlés