Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. április 14., szerda

Kiba*ott terroristázott, kirugták!


Egy ausztrál tévé operatőre csúnya szavakat mondott egy muzulmán fiú apjának. Nem kellett volna, kirúgták.

Az ausztál Channel 9 televíziós csatorna igazgatója kirugta a káromkodós operatőrt. Simon Fuller és riporter kollégája április 1-én egy bírósági tárgyalásra mentek forgatni. Egy 19 éves rendbontó melbourne-i zavargó ügyében ítélkeztek.

A tárgyalás végén a Channel 9 stábja követte a 19 éves férfit és édesapját. Ekkor alakult ki a csetepaté: az operatőr Fuller valamiért nagyon vulgáris szavakkal elmondta, hogy mi kéne történjen apával és fiúval, mit érdemelnek.

Nevezett személyek ezt meghallották, visszafordultak és leköcsögözték az operatőrt. Ekkor nevezte őket kib*szott terroristáknak a tévés munkás.

Az esetről természetesen videofelvétel is készült. A tévéstársaság igazgatósága több napos elemzés után úgy döntött, hogy az eset példátlan és arcpirító.

“Mélyen felkavaró az, ami történt. A vizsgálatot követően Simon Fuller munkaviszonyát megszüntettük.”. Mondta Peter Hitchener, a csatorna hírolvasója.

A videót itt tekinthetik meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése