Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. április 17., szombat

Muszlimok tiltakoztak Al Pacino legújabb filmje ellen


Kisebb botrány tört ki péntek délután New York utcáin, az Al Pacino és Katie Holmes főszereplésével készülő Son of No One című thriller forgatásán.

A hírek szerint, helyi muszimlok egy kisebb csoportja is megjelent a forgatáson, akik az ellen tiltakozta, hogy a filmben számos olyan kellék is szerepel, ami az iszlám szentírása, a Korán szerint helytelen.

Pacino, Ray Liotta-val és Channing Tatum-mal épp egy Queens-i jelenetet rögzítettek, amikor egy kisebb csoportosulás átment a közelben lévő mecsetből a forgatás helyszínére, hogy kifogásolják, amiért a szereplők a nagy nyilvánosság előtt idéztek a Koránból.

Az alkotók azonnal elnézést kértek és megígérték, kivágják a kérdéses jelenetet.

„Al Pacino, Riotta és Tatum is nagyon közel voltak a tiltakozókhoz, de nem történt botrány. A stáb tiszteletben tartotta a mecsetből érkezők kérését és azonnal megígérték, hogy a jelenet nem szerepel majd a filmben.” –nyilatkozta egy stábtag.

Dito Montiel filmje jövőre várható. A történet középpontjában egy szegény sorból érkező fiatal zsaru áll, aki munkája közben egy régi titokra bukkan, ami miatt veszélybe kerülhet családja és ő maga is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése