Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. április 17., szombat

Érdemérem Recep Tayyip Erdogannak

A Gázai Iszlám Egyetem érdeméremmel tüntette ki Recep Tayyip Erdogan miniszterelnököt.


A Gázai Iszlám Egyetem érdeméremmel tüntette ki Recep Tayyip Erdogan miniszterelnököt.

Erdogan miniszterelnök megemlítette, hogy a Gázai Iszlám Egyetem nagyon nehéz körülmények között nyújt szolgálatot 32 éve. Az egyetem az arab egyetemek között külön hellyel rendelkezik (kiemelkedő helyen áll - szerk.).

Erdogan egyébként megemlítette, hogy mostanáig több érdeméremmel van kitüntetve, de ez külön értelmet visel maga részéről (több érdemérme van, de ezt különösen nagyra értékeli - szerk.). A török nép szíve mindig együtt dobog a palesztin néppel és a jövőben is így fog lenni (a jövőben is így lesz - szerk.). Törökország mindig osztozik a palesztin nép bánatában és támogatja a palesztin népet.

Erdogan miniszterelnök kifejezte, hogy Palesztinában a felek közötti ellentét nem szogál semmire. Ezt tekintve meg kell szüntetni a testvérek közötti ellentétet.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése