Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. április 3., szombat

A "PUZZLE" DARABOD! - A nemzeti rapper, FankaDeli is támogatja a MIK akcióját

A Saláta Magazin csatlakozott a Bolek Zoltán által vezetett Magyar Iszlám Közösség felhívásához

A tegnapi április tréfa után, most itt egy teljesen más és fontos téma!

Nagyon sokat beszélgettünk már az idők során akár itt a topicokban, vagy éppen a Saláta Táborban arról, hogy milyen fontos volna, hogy mindenki hozzááadja a magyarság életéhez a saját kis puzzle darabját. Sokszor én magam is töröm a fejem, hogy hogyan kellene elkezdeni ezt megértetni a hallgatókkal és olvasókkal, hiszen 11 év alatt még annyit sem értem el, hogy a lemezeket megrendeljék. A mahasz lista valószínűleg hamisítvány, vagy valami provokáció, hiszen ennyire kevés még soha nem fogyott egyetlen FankaDeli lemezből sem, mint a Magyarok Nyilaiból. Talán érthető és egyben érthetetlen, hogy miért. Most viszont itt van egy "lehetőség", hogy legalább a saját közösségünkön belül elkezdjük építeni, amit már régen fel kellett volna építeni ebben az országban. Na persze csak "kicsiben" kezdjük, de az égig érő fa is egy apró magból ered. A magyarországi iszlám közösség 30 kivételesen hátrányos helyzetű palesztin gyermeket szeretne hazánkban táboroztatni a nyáron. Úgy gondoltuk, hogy ennél nemesebb cél nem adódhat olvasónik számára mint, hogy egy nagyon apró dologgal megpróbálunk hozzájárulni ehhez. SMS áruházunk rejtett képességeit kihasználva erre a célra egy bruttó 500 forintos SMS-t tudtok küldeni a következő 1 hónapban, és a befolyt összeget természetesen a Saláta TV keretein belül átadjuk az iszlám közösségnek. Talán nem kell magyarázni senkinek a palesztin nép sorsát a Salátát olvasók közül, ezért ezt a részt nem is ragoznám. További információ IDE kattintva érhető el a táboroztatásról.
Kőházy Ferenc

Aki támogatja a palesztin gyermekek hazai táboroztatását kérjük a 06 90 643 404 számra küldjön SMS-t a következő szöveggel: salata felhasználóneve, vagyis én egy olyan SMS-t küldök, hogy: salata hill (hogy teljesen világos legyen). Természetesen egy hónap múlva be fogjuk jelenteni, hogy mennyi gyűlt össze a sok kicsiből, ami ha nem is lesz túl sok pénz, legalább elindulhatunk "az úton".

Figyelem! Ha elküldted az SMS-t akkor vissza fogsz kapni egy "hibajelentést". Ezt csak azért kapod, mert a rendszer Saláta kreditet szeretne jóváírni a felhasználói nevedhez, de az 500 forintos SMS-t nem ismeri, ezért nem tud. Tehát semmit nem kell tenned, a pénz épségben és jó helyre érkezik meg!

Tecknikai problémák esetén elsõ sorban javasoljuk, hogy az SMS áruház topicban tegyétek fel kérdéseiteket, mert ott személyreszabottan, gyors segítséget kaphattok, másod sorban hibabejelntést a Netfizetés.hu Kft. - www.netfizetes.hu szolgáltatónál tehetsz!
24 órás ügyfélszolgálat:
06 70 297 23 57

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése