Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. május 16., vasárnap

Mihálffy Balázst kéri fel a Qadayatuna vallási vezetőnek

A Qadayatuna Iszlám Karitatív Egyesület közleménye:


Assalamu aleikum wa rahmatullahi wa barakatuhu

Kedves Testvéreim!

Magyar muszlimokként a Magyar Iszlám Közösséghez tartoztunk, de az ottani vezetés által elkövetett vissza élések és bűncselekmények gyanúja miatt úgy döntöttünk, hogy tevékenységeinket insa'Allah új közösségként folytatjuk, megőrizve az erkölcsi tisztaságunkat.

Eddigi tevékenységünk a DAWA mellett adományok (élelem, ruhaneműk, cipők, iskolaszerek, konyhafelszerelés, stb.) gyűjtése volt, melyeket minden esetben a szegények között osztottunk szét.

Inshallah, a jövőben is ezt a tevékenységet szeretnénk folytatni.

Szeretnénk egy DAWA céljára is alkalmas kis mecsetet alapítani, amihez az épületet megfelelő támogatás esetén megvásárolnánk, mert mecset céljára bérbe épületet nehéz találni. Ennek megvalósítására azonban nincs pénzünk.

Eddigi vallási vezetőnk Shejk Abdur Rahman (dr. Mihálffy Balázs) a történtek miatt szintén elhagyta a Magyar Iszlám Közösséget. Az új Közösség vallási vezetésére őt szeretnénk felkérni, hiszen kitünő tudós, és az Iszlám Világliga adományozta neki ezt a megtisztelő shejki címet.

Alhamdulillah sikerült megalapítani a Qadayatuna Iszlám Karitatív Egyesületet, amelynek jelenlegi székhelye: 1135 Budapest, Dévényi u. 6. 1/17.

Inshallah, megkérünk, hogy támogassál bennünket adományoddal, amit az OTP Bank 11773133-00328117 számú bankszámlára lehet átutalni.

Tájékozódhatsz rólunk a Facebook-on a Qadayatuna Groupoldalán, valamint a http://qadayatuna.blogspot.com oldalon is.

Kérünk, hogy a segítségkérésünket említsd meg környezetedben is, valamint küldd tovább!

Elérhetőségeink:

E-mail: islamcaritas@gmail.com

Mobil: +36-20-522-4136

Wa aleykum salam

Felvett muszlim nevem Tareq Al-Hamis

(Papp László)

2 megjegyzés:

  1. Felhívom minden kedves Testvérünk és Barátunk figyelmét, hogy az un. Tarek Al Hamis, azaz Papp László, a MIK volt lakója és takarítója pénzt próbál meg az internet segítségével a MIK nevében kérni az emberektől!
    A bankszámlája: Magyar Iszlám Közösség, Papp László, postán maradó. A bankszámla is megtévesztő!

    A Magyar Iszlám Közösség valódi számlaszáma változatlan: Kereskedelmi és Hitelbank Rt. 10402142-21481226-00000000

    VálaszTörlés
  2. Te ostoba: Nem tudod megkülönböztetni az OTP Bank nevet a kereskedelmi és Hitelbank Rt. névtől?

    VálaszTörlés