Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. június 10., csütörtök

A herceg figyelmezteti Szaúd-Arábiát az apokalipszisre

Sváb Vilmos indulatos írása a Jövőnk oldaláról

Turki bin Abdul Aziz Al Saud szaúdi herceg figyelmeztette az ország uralkodócsaládját, hogy mondjon le és meneküljön mielőtt egy katonai puccs, vagy népfelkelés megdönti a királyságot. A levélben, amit a Wagze hírek jelentetett meg kedden az áll, hogy a Kairóban székelő herceg figyelmeztette Szaúd-Arábia uralkodócsaládját, hogy hasonló sorsra juthatnak, mint Irak kivégzett diktátora Szaddam Husszein és a letaszított iráni Shah Mohammed Reza Pahlavi és hogy meneküljenek mielőtt “az utcán vágják le a fejüket” az emberek.

Figyelmeztette az uralkodócsaládot, hogy nem tudnak többé a “rátelepedni” a népre. Azzal érvelt, hogy a vallási elképzelések változása során – ami a szaúdi kormány alapja – azok “kicsúsztak a kezeink közül”, így az ellenzék úgy tekint az intézkedéseinkre, mintha “beleavatkoznánk az emberek magánéletébe és korlátoznánk a szabadságukat.”

”Ha bölcsek vagyunk, akkor hagynunk kell az országot és át kell adnunk a lakosainak, akiknek az irántunk érzett ellenszenve csak növekszik” – mondta Turki herceg, aki azt tanácsolja a szaúdi tisztségviselőknek, hogy családjukkal együtt meneküljenek.

"Még ma tegyék meg, mint inkább holnap, amíg van annyi pénzünk, hogy bárhol a világon megéljünk Svájctól Kanadán át Ausztráliáig… "Ne csapjátok be magatokat azzal, hogy az USA-ra, Angliára, vagy Izraelre támaszkodtok, mert ők nem fogják túlélni az eljövendőt. Az egyetlen járható út a soha vissza nem térés. Menjünk amíg mehetünk.”

Végül egy katonai puccsra figyelmeztetett az uralkodócsalád ellen. “Senki nem támad meg minket kívülről, de a mi fegyveres erőink igen”- mondta.

Úgy néz ki Szaúd-Arábia lakosai megelégelték a zsidókat kutyaként (sic!)szolgáló vezetést. Akik a vallási tételekre hivatkoznak, maguk azonban azokat nem tartják be. Egyre feszül a húr az iszlám világ és a sötétség erői ellen. A szegénységben, nyomorban élő iszlám országok végre kezdenek egymásra találni. Ha Szaúdiak megszabadulnak a zsidóbérenc vezetésüktől, és a sarkukra állnak, akkor Amerika és Izrael olyan pofont kap, amit többé már nem fognak tudni kiheverni. Az olajcsapok elzáródnak és mérhetetlen pénz áll majd rendelkezésére a közelgő Szent Háborúra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése