Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. július 18., vasárnap

Tareq Al-Hamis a Hezbollah Európáról, a titkosszolgálatokról és a magyar muszlimokról

A Qadayatuna blog posztja:

MUSLIM LEGAL AID CENTRE

/ MUZULMÁN JOGSEGÉLY KÖZPONT /



Arról értesültem, hogy a HEZBOLLAH EUROPA egyesek szemében terrorista szervezet.

A HEZBOLLAH EUROPA meghatározása a következő: MUSLIM LEGAL AID CENTRE, azaz MUZULMÁN JOGSEGÉLY / JOGVÉDŐ / KÖZPONT.

Egy, az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára által örzött irat tanúsága szerint 2006.06.06 - ig, idézem: ,, papp lászlót, mint aktív kategóriás személyt terrorveszélyes magatartása miatt ,, f '' dosszié keretében ellenőrizük...."

A fentiek tanúsága szerint 2006.06.06 - ig, amikor is az alábbi felirat került erre a nyílvántartó kartonra ,,Minősítés törölve", tehát a jelzett napig, potenciális terrorista gyanús személyként tartott nyílván az illetékes magyar titkosszolgálat.

Felvetődik bennem a kérdés: amennyiben nem kérem ki a rólam készült titkosszolgálati iratokat, akkor a mai napig terrorista gyanús személyként tartanak nyílván és figyel a magyar titkosszolgálat.

Az iratot egy bizonyos salgo lászló r.szds. adta át az akkori fönökének dr.földvári lászló r.alezredesnek, a csongrád megyei rendőr-főkapitány áb.helyettesének.

Iratszám: Csongrád-5/1985.jan.28.

Az irat másolatát már feltettem az internetre: http://qadayatuna.blogspot.com

Itt jegyzek meg egy fontos és bizonyított tényt.

A magyar titkosszolgálat szinte minden ismertebb, Magyarországon élő muszlimot megfigyel, megfigyeltet. Ne felejtsük el, hogy a magyar titkosszolgálat ma már a CIA társ szerveként funkcionál. Az pedig köztudott, hogy A CIA - néhai munkatársán -, Belovain keresztül beépült a magyar muszlimok közé.

A magyar származású muszlimok között pedig sok az érdek ember, divat muszlim.

Kelt. Budapesten 2010. év 07. hó 13. napján

by Tareq Al-Mudjahid Al-Hamis

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése