Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. szeptember 11., szombat

A Hit Gyülekezete áll az ajkai iszlamofób tüntetés mögött?


Mint arról már blogunk beszámolt, a parlamentáris ellenzék második legfontosabb pártja, a Jobbik a magyar-arab barátság nevében szervezett kampányrendezvényt a Veszprém megyei iparvárosban. A rendezvényen -sajtóbeszámolók szerint- száznál is több résztvevő jelent meg. A Jobbikot a pártelnök, Vona Gábor is képviselte.

Ugyanakkor egy magát Veszprém Megyei Baráti Kör a Terror Áldozataiért nevezetű szélsőséges és iszlamofób szervezet tüntetéssel szerette volna a baráti légkörű kampányrendezvényt megzavarni. Az iszlám és a muszlimok ellenségeinek fenti szervezete teljességgel ismeretlen, egyetlen célja csupán a provokáció, illetve az iszlámellenes gyűlöletkampány lehet, hiszen Csoma Zoltán, a szélsőségesek vezetője az atv-nek arról nyilatkozott, hogy Magyarország az iszlám dzsihád célpontja volt, s ezért nem szabad az arabokkal barátkozni.

Információnk szerint Csoma Zoltán veszprémi vendéglátós a Hit Gyülekete tagja.

Azt pedig nem nagyon kell bizonygatnunk, hogy a HGY pedig nem túlságosan barátságos a muszlimokkal...

1 megjegyzés:

  1. Magyarország már sokat szenvedett a muszlim világ hódító törekvései miatt. És ha valaki, akkor a mi nemzetünk történelmünkből tudhatjuk, hogy a nyugat ezt elnézte és nem segített, pedig országunk védte a nyugat kapuját. Most ahogy az őszinte iszlamisták hirdetik az egész világot el akarják foglalni, csak belülről. Azután bevezetnék a Sariát, ami egy embertelen, brutális törvénykezés és vallási államszervezet végrehajtója. Aki nem akarja felvenni ezt a vallást azt kivégzik. Régen ezért adót kellett fizetni. A kislányokat gyermekkorukban megcsonkítják ezért a házasélet mindíg fájdalmas és vizeletürítési problémáik vannak. A gyáva felnőttek a gyerekeiket fanatizálják, hogy provokálják a környezetüket. És a keresztényeket ki akarják irtani. Aki igazi hazafi és nem országrontó az nem akarja szép országunkba újra az iszlám uralmat. A fiúkat janicsárnak vitték a lányokat a basák háremébe. Tanuljunk és ne ismételjük a történelmet.

    VálaszTörlés