Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. szeptember 22., szerda

Zana Marjanovic lesz Angelina Jolie filmjének női főszereplője!


Sok-sok titkolódzás után fellebbent a fátyol, ki lesz Angelina Jolie filmjének női főszereplője. A szerencsés nyertes: a szarajevói Zana Marjanović.

Angelina Jolie első rendezőként készülő filmje egy szerb fiúról és egy fiatal muzulmán lányról szól, akik egymásba szeretnek, de közben kitör a háború Boszniában. A lány egy szerb tábor foglya lesz, és a fiú megpróbálja megmenteni.



Ő lesz Angelina Jolie filmjének női főszereplője! – fotó
Zana Marjanović a szerencsés kiválasztott
Fotó: Online




Sok-sok titkolódzás után kiderült, hogy Zana Marjanović, a 27 éves szarajevói színésznő kapta meg - élte nagy lehetőségeként - Angie filmjének női főszerepét. Legalábbis ezt állítja egy bosnyák hírportál, a source.ba.

Nem hivatalos források szerint, Zana a Snow című filmben nyújtott alakításának köszönhetően kapta meg a szerepet. Jolie egy hónappal ezelőtt kérte el a produkció másolatát a szarajevói filmfesztivál igazgatójától.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése