Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. október 1., péntek

Muszlim az X-faktor sztárjának kedvese

A Story cikke


Schodeinde Gafar
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Schodeinde-Fekete Dorottya
Volt idő, amikor Dorottya el sem tudta képzelni, hogy szülei egy asztalhoz ülnek kedvesével. Aztán hamar megkedvelték egymást.



"Tudtam, hogy nem fognak örülni, egy ideig titkoltam is, hogy ki a barátom. A szüleim vallásos emberek, s már azt sem tudták elfogadni, hogy Gafar muszlim. Számukra minden muzulmán terroristának számított. Szerencsére ettől az előítélettől azóta sikerült megszabadulniuk. A szüleim végül is tudomásul vették, hogy én ezt a férfit szeretem!"
Amikor Dorottya édesanya látta, hogy lánya milyen sikereket ér el az X-Faktorban, és ez mennyire boldoggá teszi, rájött: a férfi valóban azért küzd, hogy mindent megadjon Dorkának. 




1 megjegyzés:

  1. Nemcsak a külseje megnyerő, hanem még a viselkedése is példamutató:

    http://kuruc.info/r/6/69971/

    Ezeket a majmokat azért nem kéne itt reklámozni, van elég normális muszlim hálistennek Magyarországon akikről lehet normális híreket írni...

    VálaszTörlés