Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. október 16., szombat

Obama féltestvére egy tinédzserlányt vett el harmadik feleségéül Kenyában

Obama féltestvére egy tinédzserlányt vett el harmadik feleségéül KenyábanMTI

Barack Obama egyik kenyai, eddig is többnejűségben élő féltestvére feleségül vett egy újabb nőt, aki több mint három évtizeddel fiatalabb nála - jelentette az amerikai média. Az 52 éves, muszlim vallású Malik Obama feleségül vette a 19 éves Sheila Anyangót, aki a továbbtanulás helyett inkább a házasságot választotta. A hír az egyik kenyai televíziótól származik, amely rejtett kamerával készített felvételt az amerikai elnök kenyai féltestvéréről, amint éppen a legújabb asszonyáról nyilatkozott. A házasság időpontjáról nem számoltak be a jelentések. A fiatalasszony anyja, Mary Aoko Ouma elmondta, hogy a lánya már két éve is férjhez akart menni Malik Obamához, de akkor még meg tudta ezt akadályozni.

Barack Obama apjának hat gyermeke született a szülőhazájában, Kenyában. Az ország törvényei egyébként megengedik a poligámiát, amennyiben az megfelel a házasságban élők vallásának és kulturális hagyományainak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése