Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. november 27., szombat

A dánok mellei

Ki kiváncsi a melleire? (Mi nem!)
Pia Kjaesgaard a Dán Néppárt vezetője.
Be kell tiltani a muzulmán negyedekben, a gettónak nevezett lakótelepeken a parabola-antennákat, mert azokon a „gyűlöletet szító” al-Dzsazíra arab televíziót nézik. A Dániában letelepedési engedélyért folyamodókkal megnézetett országimázs-filmbe pedig meztelen női mellek kellenek, hogy a bigottan vallásos kérelmezők már ekkor elijedjenek. Ez csak néhány az idegenellenes Dán Néppárt (Dansk Folkeparti, DF) legutóbbi ötletei közül - írja a Népszabadság.


S mi van, ha a gettókban a parabolán arab pornót néz a nagyérdemű? Ez a kis idézet is jól ábrázolja az iszlamofóbiának nevezett lelki-szellemi betegség abszurditását. A suttyóságon túl pedig süt belőle a primitív gyűlölet. Természetesen mindenki érti, miről van szó: a bevándorló nézze csak a dán TV sekélyes műsorait, például a dán TV2 terroristákról szóló opuszát. Ne használja még véletlenül sem az anyanyelvét, ne ismerje meg az óhaza híreit. Olyan ez a felvetés, mintha Slota és Vadim Tudor uszítana a Duna Tv ellen. Kitelik tőlük, nem vitás, de azért mégsem ők a mérce!


A női mellek pedig még a bigottakat is vonzzák. És persze egy meztelen női mellet is lehet lakonikusan szemlélni. A legbigottabb pedig legfeljebb ott, ültében elélvez, de nem mond le arról, hogy Dániába költözzék.


Persze azt is felvethetné végre valaki, hogy minden dán valóság show-n és női melleken él? Az ostoba vetélkedők és a pornó a dán kultúra kvintesszenciája?


Mindenesetre, ha egy arabot kérdezünk a dánokról, akkor neki előbb jut eszébe a dán sajt, mint egy szöszi melle... Na persze a sajt sem lenne lehetséges a dán (tehenek) mellei nélkül!


Azt ajánlom, hogy a Dániába bevándorolni szándékozó arabok inkább Sabulát (Shaaban Abdul Raheem) bámulják a dán nők előnye helyett!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése