Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. november 27., szombat

Fehérellenes rasszisták pártján a Nation of Islam


A Nation of Islam prófétája Elijah Muhammad
Az Új Fekete Párduc Párt az Önvédelemért a legnagyobb szervezett fekete szeparatista csoport Amerikában. Nevüket az eredeti Fekete Párduc Párttól kölcsönözték, amely egy radikális fekete nacionalista csoport volt a ’60-as, ’70-es években. A közelmúltban a párt terjeszkedett, együttműködve olyan erőszakos börtönbandákkal, mint a Fekete Gerilla Család, és átszervezve a pártstruktúrát, hogy kapcsolatokat építhessen ki az Iszlám Nemzettel. Fedezze fel a gyűlöleten és rasszizmuson alapuló legveszélyesebb amerikai szervezetek sötét oldalát! Az Új Fekete Párduc Párttól a Ku Klux Klanig minden egyes epizód részletesen bemutatja a leghírhedtebb csoportokat.

Busralilmuhminin-kiegészítés: A Nation of Islam, egy az iszlámból kivált vallási irányzat, mely szerint Istennek volt emberi inkarnációja. Ezen állításuk az iszlám szerint istenkáromlás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése