Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. november 22., hétfő

Forró szexkurzusok egy muszlim államban?


Egy észak-malajziai állam, Terengganu családfejlesztői érdekes, új módját választották a válások visszaszorításának: a túlnyomórészt muszlim vallásúak lakta térségben tabunak számító szexkurzusokat, ingyenes "második" nászutakat és házasságmentő speciális illatszereket ajánlanak fel a rászoruló pároknak.

"Sok házaspár ugyan egy ágyban alszik, az intimitásnak mégis, mintha nyoma veszett volna. Ez nem egészséges állapot, tekintve, hogy elvileg képesek volnának élvezni egymás társaságát, ám információhiányból kifolyólag annyiban hagyják helyzetüket. Ez legtöbbször váláshoz vezet, mi pedig az ilyen esetek számát szeretnénk visszaszorítani, hiszen mindig van megoldás, ám néha elkél némi külső segítség."
-mondta az állam családfejlesztési alapítványának elnöke, Mohamad Shafaruddin Mustafa.
Mindezek érdekében tavaly októberben a szervezet különleges programot állított össze, amely a problémától függően ajánl szexuális kurzusokat friss házasoknak (a jó házasság egyik alapja a jó szex, ennek feltételeiről azonban nem valószínű, hogy arrafelé sokat beszélnek a gyerekeknek), ingyenes, tanácsadással egybekötött kétnapos nászutakat válás szélén álló pároknak és új szolgáltatásuk keretében már hétvégi kurzusokat is a házasságukat feldobni kívánó idősebb korosztálynak.

Az állam kormányával szövetkezve felkértek bizonyos kozmetikai cikkeket gyártó cégeket is, hogy fejlesszenek ki egy új, kifejezetten pároknak készült termékcsaládot, mivel felmérések alapján sok esetben a rossz testszag lett volna az egyik válóok.
Mr. Shafaruddin elmondása szerint a program még nem hozott érzékelhető változást a válási ráták terén, ám az bizonyos, hogy már eddig is sok család és pár testi-lelki egészségét sikerült helyreállítaniuk a szextanfolyamok segítségével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése