Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. november 26., péntek

Wilders öt párttársa is rovott múltú

Újabb botrány rázza meg a szélsőséges Geert Wilders holland szabadságpártját. A frakció egyre csak fogy, pedig csak a minap alakult. Az egyik képviselő magyarországi csalása miatt volt kénytelen lemondani, most pedig öt szélsőségesről derült ki, hogy büntetett előéletű.


Maga a szélsőségesek guruja is úgy nyilatkozott, hogy már belefáradt tagtársai félrelépései kommentálásába, s már nem is fog továbbiakban egy ügyről sem részleteiben szólni. Wilders két év alatt hozta tető alá filoszemita-iszlamofób formációját, ami most lassacskán maga alá temeti.


Most nézzük, hogy kik is a PVV bűnözői!


Toni Elliast például ittas vezetésért büntették meg 1981-ben. Rajta kívül vállalhatatlan a múltja  Eric Lucassen, Jhim van Bemmel, Hero Brinkman, Marcial Hernandez képviselő uraknak is.


Nem épp túl megnyerő:
Eric Lucassen
megerőszakolta katonatársát
Lucassenről november 10-én derült ki, hogy haarlemi szomszédait terrorizálta. 2006 és 2009 között többször feljelentették a rendőrségen. Utána azt is felderítette az RTL, hogy 2002-ben a királyi hadsereg kötelékében követett el szexuális visszaélést.


van Bemmel,
a fehérgalléros bűnöző
Jhim Gerardus van Bemmel sikkasztott, mikor csődbe vitte cégét. A vagyonkezelő szerint csődbűntettet követett el. 2006-ban pedig azért ítélték el, mert hamis fuvarlevéllel szállítmányozott.


Hero Brinkman,
 az alkolista "hós" 
Hero Brinkman, az egykori tömegoszlató zsaru 2009-ben erősen ittas állapotban arcon ütött egy csapost. Brinkman közismert alkoholista, s egy gyilkossági ügyben is beidézték.


Hernandez az öklével
írja a törvényt
Marcial Manrique Hernandez, aki azelőtt katonatiszt volt, ez év szeptember 29-én egy bárban lett előállítva, mikoris egy tömegverekedés elkövetőit vette őrizetbe a hágai rendőrség.


Nem csoda tehát, ha a Szabadságpárt egyre inkább veszít népszerűségéből. Ebül szerzett jószág, ebül vész!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése