Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. december 24., péntek

Kereszténydemokraták karácsonyi üzenete: az iszlám eszköze a terror

Az ő nevükben?
Iraki keresztények
 ünnepi istentisztelete
FRISSÍTÉS!

Az alább idézett cikk miatt Bolek Zoltán, a Magyar Iszlám Közösség elnöke a következő levéllel fordult az írás "elkövetője" felé:


Kedves Nemzettestvérem, tisztelt Hölgyem!

Írása azt sugallja, hogy a muszlimok és az iszlám óriási offenzívában van.
Elfelejti, hogy pont az amerikaiak és szövetségeseik által ok nélkül lerohant Irakban pont azóta az időpont óta fogynak a keresztények...Vajon miért is? Nem védem Szaddam Husseint, hiszen diktátor és gyilkos is volt, de pont neki volt Tarik Aziz névvel keresztény külügyminisztere. Georg Bush neokon és újkeresztény keresztes hadjáratot hirdetett meg, s ezt a nevet, csak óriási felzúdulásra módosította! Afganisztánban is nem muszlim megszállók zúdítanak baráti tüzet esküvőkre, szövetséges afgán katonákra, és békés falvakra. Palesztina nem létezik, csak Fal és egyre zsugorodó palesztin fennhatóság...s nem a Palesztin Hatóság miatt menekülnek el a keresztények. Bush több mint 1millió embert ölt meg Irakban közvetve. Tony Blair segített neki. Guantanamo mond Önnek valamit? Vagy Abu Graib? Esetleg a darfúri felkelők felfegyverzése? Európában nem egy helyen mecseteket gyújtogatnak. Félre értés ne essék, küzdök minden muszlim szélsőséges eszme ellen, de higgye el, mi magyar muszlimok, nem magyar muszlimok a Magyar Iszlám Közösségben és szerte a világban látjuk az igazságot. S természetesen csak jelzem, hogy minket fenyegettek meg nem egyszer, s a mecsetünkbe be is lőttek pár évvel ezelőtt...
Valóban, az Isten Egy és Oszthatatlan, s mi nem gyilkolunk az Ő nevében. A keresztények a Könyv Népei közzé tartoznak, s mi tiszteljük és becsüljük Önöket, s ha Édes Hazánk, Magyarország valódi keresztény erkölcsű ország lenne, higgye el, hogy vállvetve lennénk Önnel mindenkor. Most azonban csak fohászkodunk egy erkölcsi megújulásért, Hazánkért, a magyarság megmaradásáért! Őseim a régmúltban sokat tettek az Országért, s most is büszke vagyok rájuk!
Isten vezess a helyes úton és legyen Önnel!

Bolek Zoltán, a Magyar Iszlám Közösség elnöke


magyarországi kereszténydemokraták újfent tanújelét teszik, hogy komolyan veszik a "szeretet ünnepét" és, hogy ők a "krisztusi kegyelem lovagjai".

Az 1999-ben létrehozott Magyar Kereszténydemokrata Szövetség (lényegében a mai Fidesszel szövetséges KDNP, aminek Bolek Zoltán is tagja)  honlapja a következőt írja az "üldözött keresztényekkel" kapcsolatban: 
"Mondhatni erősebb az iszlám vallás, de mégse az. Inkább csak az eszközeik hatékonyabbak. Eszközök... a terror, a brutalitás, a megtorlás."
Ez azt jelenti, hogy az egyrészt iszlám gyenge, mert -szerintük- az erőszak eszközéhez nyúl. Azaz pofátlan módon igyekszik magát megvédeni a keresztény megszállókkal szemben. Merthogy momentán épp a keresztények tartanak muszlim földeket megszállva, s nem fordítva, s a cikkben felemlegetett iraki keresztények sanyarú sorsa is valahogy 2003-ban kezdődött, mikor a szélsőségesen új evangéliumi George W. Bush lerohanta a közel-keleti országot.

Másrészt magyar kereszténydemokratáink szerint az iszlám hatékony eszközei a terror, a brutalitás és megtorlás. Egy rövid felsorolással válaszolnék: Abu Ghraib, Guantanamó, Gáza.

Kereszténydemokratáinknak van még egy nem túl barátságos passzusuk a cikkben:
"Csupán a legfontosabbról feledkeznek meg: az az Allah, aki nevében vért ontanak, ugyanaz, akihez a rettegő keresztények imádkoznak Irakban."
Azaz a keresztény fundamentalisták szóhasználatában a muszlimok Allah nevében vért ontanak, "ártatlan és rettegő" keresztények pedig szorgalmasan imádkoznak. Azaz a muszlim vallása -szerintük- a gyilkosság, a keresztényeké az ájtatosság. Végső soron a KDNP elhagyói az iszlám vallás mivoltát tagadják.

Kívánjuk, hogy a magyar kereszténydemokraták legalább hitük legszentebb ünnepét legyenek képesek legközelebb vallásuk szellemében, szeretetben, s nem gyűlöletben, megülni! Ámin. 

1 megjegyzés: