Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. december 22., szerda

Két muszlim az antiszemiták toplistáján

A nácivadászatokról elhíresült Wiesenthal Központ idén is publikálta tízes toplistáját, melyen a legveszedelmesebb antiszemitákat mutatják be. A Harmadik és a negyedik helyen egy-egy muszlim személyiség található - tudósít Hering József a Kuruc.infón: 

Táhá el-Mutávákil

Dr. Táhá el-Mutávákil, a Palesztin Nemzeti Hatóság tájékoztatási miniszterhelyettese azzal érdemelte ki a negyedik, majdnem dobogós helyezést, hogy megkérdőjelezte a zsidók és a jeruzsálemi Templom-hegy, illetve a Siratófalnak nevezett építmény közötti történelmi kapcsolatot. 

„Semmi régészeti bizonyíték nem tanúsítja azt, hogy a zsidók ókori szentélyét valóban Salamon király idejében építették volna”, állítja a palesztin miniszterhelyettes. 


Mátháhír bin Muhámmád
Máháthír bin Muhámmád 
volt malajziai miniszterelnök már jó korán, 2010 januárjában kijelentette: az amerikai zsidó lobbi akadályozza meg Obama elnököt abban, hogy véget vessen az afganisztáni háborúnak. 

A volt maláj kormányfő azt is mondta, hogy „a zsidók mindig gondot okoztak az európai országoknak, s ezért kellett őket gettókba zárni és időnként mészárlást elkövetni közöttük. Ám ennek ellenére állták a sarat, fejlődtek, és minden kormányt vígan megzsaroltak”, mutatott rá a bronzérmes Máháthír bin Muhámmád. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése