Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. december 22., szerda

Az iszlám kérdésével provokálja Novák Elődöt egy fideszes újságíró

Pindroch, a provokátor
Pindroch Tamás a Fideszhez közel álló Magyar Hírlap (MH) újságírója a Szemközt műsorában Pősze Lajos kilépése kapcsán az iszlám kérdésével provokálja a Jobbik alelnökét. Pindroch nem az első a MH zsurnalisztái között, akik láthatóan nem az iszlám barátai: foglalkoztunk már Szentesi Zöldi Lászlóval és Zsebők Csabával (megjegyeznénk, hogy a blogunkra mutató keresőszavakat áttekintve a "Zsebők Csaba zsidó" az egyik vezető a "Mesut Özil barátnője" után).

Novák Előd kifejti, hogy -szerinte a közvéleménnyel egyezően- Magyarországot keresztény országként definiálná, de nem veti el a keleti nyitást, főleg gazdasági szempontból. Novák arra is kitér, hogy a Jobbik nem kötelezi el magát egyik vallási irányzat mellett sem.


Egyébként a rendőri előállíttatása miatt ismertté vált Pindroch volt az, aki a Magyar Hírlapnál a Jobbik-frakció által kizárt Pőszével interjút készített. Akkor Pőszének nem támadt neki, az iszlámmal kapcsolatban nem tett fel kérdést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése