Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. december 18., szombat

Máglyára vettettik a Barca relikviáit a cionisták?


A Barca címere
A cionisták megharagudtak az FC Barcelona labdarúgó klubra, mert a katalánok nemrégiben elfogadták az egyik arab ország alapítványának támogatását. A szélsőséges zsidók fölszólították a Barca helyi szurkolóit, ha kedvenc csapatuk nem mond le az arab pénzügyi támogatásról, nyilvánosan vessék máglyára a klub lobogóit, pólóit, sáljait, címereit és egyéb ismertetőjeleit. 


Az FC Barcelona spanyolországi labdarúgó klub vezetősége nemrégiben anyagi támogatásra vonatkozó szerződést írt alá egy katari állami alapítvánnyal.



Mauzá sejknő, a katari emír neje
A Perzsa-öbölbe nyúló Katari-félszigeten elterülő, igen gazdag kis arab ország, Katar Állam (Daulát Kátár – دولة قطر) nevezett alapítványát a kormány finanszírozza, a pénzalap igazgatója pedig nem más, mint a rendkívül bájos Mauzá sejknő, a katari emír, Hámád bin Halífá Ál Thání hitvese.

A Barca pénzügyi támogatójává most előlépett katari alapítvány bűne a cionisták szemében az, hogy a különböző arab és muszlim országokban fejlesztési és oktatási projekteket támogat. A Mauzá sejknő vezette alapítvány a többi között anyagi segítséget nyújt a dr. Júszef el-Kardávi sejk irányította, s Katar fővárosában, Ád-Dohában működő muszlim teológiai főiskolának.

Dr. Júszef el-Kardávi sejk egyébként nem akárki, hanem korunk talán legbefolyásosabb szunnita muszlim vallási döntvényhozója (muftija). Az 1926-ban, Egyiptomban született El-Kardávi sejk hosszú évtizedek óta Katar fővárosában, Ád-Dohában él, ahonnan az Ál-Dzsázírá összarab hírtelevízió sugároz. El-Kardávi sejk egyik alapítója az 1997 óta működő
(azóta egy sor sztrájkot követően megszűnt - szerk.) IslamOnline portálnak, s ezenkívül Es-Sarí'á vál-Haját (A muszlim vallástörvény és az élet – الشريعة والحياة) címen igen népszerű állandó műsora van az Ál-Dzsázírá televízióban.

Az nagyvilág cionistáinál az verte ki a biztosítékot, hogy a Barca vezetősége a zsidók megkérdezése és engedélye nélkül is hajlandó elfogadni egy arab országbeli alapítvány támogatását. A zsidók persze nem ajánlottak föl alternatív pénzügyi támogatást az FC Barcelonának, de az ismert fenyegetőzések és megfélemlítések máris elkezdődtek.

Az Inján Merkázi (Központi Téma – ענין מרכזי) című cionista újság például fölszólította a Közel-Keleten élő, a szerkesztők szerint több százezer Barca rajongót, hogy ha a katalán klub rövid időn belül nem mond le a katari alapítvány támogatásáról, gyűljenek egybe egy nagyobb térségen és nyilvánosan vessék máglyára az FC Barcelona zászlóit, címereit, pólóit, sáljait és egyéb ismertetőjeleit. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése