Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2011. január 16., vasárnap

Új magyar muszlim videóblog indult

A blog neve Islamic View Points és ITT érhető el. Szerzőjét Gábornak hívják.

A blog bejelentkezője emígyen hangzik:


Üdvözöllek a blogomon!


A cél amiért, létrehoztam ezt a blogot, az az, hogy az olvasói tanulságos videókat nézhessenek meg a nagyvilágból iszlámról, társadalomról, emberi problémákról. A videókat angol nyelven teszem közzé, tudom lehet ez valakinek akadály a megértésben, de jelenleg nincs időm és energiám ahhoz, hogy feliratokat is készítsek.Remélem, sokan ennek ellenére hasznát veszik az oldalnak.
Az iszlámot próbálom minél hitelesebben bemutatni a belinkelt videók által, azonban nem kívánok senkivel sem vitát folytatni arról, hogy kinek van igaza, nincs kedvem szócsatákat vívni, arra van rengeteg más oldal is. Arra kérném a kommentelőket -legyenek bármilyen vallás követői-, hogy tartsák tiszteletben egymás nézeteit, a videókon gondolkozzanak el és mindenki saját magában döntse el milyen nézeteket vall. A videók célja nem az ellentétszítás, hanem az elgondolkodtatás.
Béke mindenkivel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése