Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2011. január 1., szombat

Veszélyes etetés - Hittérítő krokodilok Afganisztánban

Úgy mászkáltok itt a földön, mint a krokodilok! – zengik a hívőknek vallási szertartásaikon Afganisztánban a szúfik, a muszlim misztikusok. Közülük a tehetősebbek nem érik be a hasonlattal, élő krokodilokat is tartanak, hogy a hittérítésük még hatásosabb legyen. Sőt a háború sújtotta ázsiai országban afféle versengés alakult ki a vallási vezetők között, hogy kinek van több krokodilja. Az óriáshüllő-tartásnak azonban van egy hátulütője. A vérszomjas krokodilokba állandóan tömni kell a húst, hogy ne fanyalodjanak rá a hívőkre.
ű
Hamm, bekapta A gondozó keze olykor kis híján vacsorává válik
A képen látható gondozónak tulajdonképpen nincs más dolga, mint dobálni a húsdarabokat a krokodilok szájába. Elvileg nem nehéz munka, egészen addig, amíg nem mutatja ki a félelmét. Ha bátran sétálgat az életveszélyben, akkor nyugdíjról is álmodozhat, ha viszont összerezzen, akkor gyorsan rokkant és munkanélküli lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése