Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2011. február 16., szerda

Betiltottak egy erotikus filmet Bruneiben

A life.hu híre

Betiltották Bruneiben Natalie Portman Csak szexre kellesz című romantikus vígjátékát, mivel a hatóságok szerint a film erkölcsisége ellenkezik az iszlám szellemiségével.

A tiltás még azelőtt lépett érvénybe, hogy a film a helyi multiplexekbe érkezett volna, a szemfüles cenzorok ugyanis már a Facebookon és a Twitteren megjelent előzetesek alapján megállapították, hogy a produkció túl szabadosan ábrázolja a testiséget.

A Brunei Timesnak név nélkül nyilatkozó egyik multiplex-üzemeltető szerint a tiltás sajnálatos dolog, mivel az előzetesek már lementek, és a közönség érdeklődéssel várta a filmet. A lap a cenzúrahivatalt is megkereste, amely nem válaszolt az e-mailben elküldött kérdésekre.

A Csak szexre kelleszben Natalie Portman és Ashton Kutcher úgy döntenek, érzelmek nélküli tartós szexkapcsolatot létesítenek, ám kénytelenek szembesülni azzal a ténnyel, hogy mégiscsak többre vágynak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése